marți, 11 octombrie 2011

Probleme cu comentariile pe Blogger!

Azi dimineaţă am constatat cu stupoare că nu pot răspunde prietenilor care comentează pe blogul meu. Am făcut nişte "săpături" şi am descoperit că sunt ceva probleme pe Blogger. Ca să pot comenta şi eu pe blog :)) am schimbat locul formularului pentru comentarii care până acum era încorporat sub postare.

De asemenea, nu pot să postez comentarii la colegii de pe Blogger din blogroll care au formularul de comentarii situat sub postare. :(

Dacă aveţi aceeaşi problemă, accesaţi tabloul de bord, apoi SETĂRI, COMENTARII, în stânga aveţi PLASAREA FORMULARULUI PT. COMENTARII. Acolo aveţi 3 opţiuni. Bifaţi PAGINĂ COMPLETĂ sau FEREASTRĂ DE TIP POP-UP. La interfaţa veche cam aşa stau lucrurile. Sau treceţi pe domeniu privat. :)

S-auzim numai de bine!

UPDATE: Se pare că mai sunt şi alte probleme pe Blogger, Blogspot etc. Toată familia Blogger are astenie de toamnă!

16 comentarii:

  1. Asa , deci pot comenta deci totul e ok..sa inteleg ca e un virus de toamna printre bloguri pentru ca si eu am intampinat ceva probleme.. Aiurea..

    RăspundețiȘtergere
  2. Blogspot are probleme. Cei care au formularul de comentarii sub postare, cum l-am avut si eu inainte nu pot comenta (sau o parte din ei). O sa se rezolve problema si atunci o sa repun formularul de comentarii unde era inainte. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de instiintare. Nu am intampinat probleme in acest moment, dar abia am intrat pe blog. Sper sa se rezolve fara incidente. Data trecuta s-au pierdut comentarii si postari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere, Dara. Data trecuta am pierdut numai cateva comentarii la o postare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am facut cu ceva timp in urma modificarea asta pt ca nu putea comenta toata lumea. N-am inteles de ce pe unii ii accepta si pe altii nu, dar asa, cu pagina cum ai tu, pot comenta toti. Sau cel putin n-am mai primit sesizari. Doar ca eu prefer cealalta varianta, cu comentariile sub postare. M-am sacrificat de dragul cititorilor.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea, si eu prefer varianta cu comentariile sub postare. Sper sa se rezolve ca sa pun formularul de comentarii din nou sub postare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am ajuns mai tarziu, dar am putut raspunde comentariilor pe blogul meu. Sper sa pot primi comentarii... Oricum cochetam eu cu ideea de a trece pe domeniu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa ce am schimbat formularul de comentarii am putut raspunde si eu. Si eu ma gandesc la domeniu propriu dar sunt cam tufa de Venetia si trebuie sa te pricepi bine ca sa faci pasul asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu am probleme de nici un fel , am facut tot felul de probe .

    Sper că nu vei rămâne cu formularul asta pentru că este cel mai aiurea , după părerea mea .

    RăspundețiȘtergere
  10. Sorin, cel pe care l-am avut inainte nu merge. Cand o sa se rezolve situatia o sa revin la formularul pe care l-am avut inainte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am avut probleme, dar multumesc de solutii! Intotdeauna e bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Teo, o sa ma gandesc si la posibilitatea asta. M-am obisnuit pe Blogspot. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ciudat e cu blogspot-ul asta. Eu am incercat sa comentez undeva, logata fiind pe wordpress si nu am reusit. Probabil ca cele doua platforme, uneori nu sunt compatibile.
    Multumim de instiintarea foarte utila.

    O seara minunata iti doresc Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum ai putut. O seara buna si tie! :)

    RăspundețiȘtergere