luni, 9 ianuarie 2012

Ce a făcut o femeie după ce a scăpat o brăţară de 4.000 de dolari în toaletă şi a tras apa



O femeie din Georgia şi-a scăpat brăţara cu diamante în vasul de toaletă şi a tras apa, relatează Daily Mail. Cindy Edwards a privit cum bijuteria de 4.000 de dolari se ducea pe canalizare, însă deja era prea târziu ca să o mai poată opri.

Fără a se descuraja, femeia a chemat un instalator, care a ajutat-o să afle unde se află brăţara cu ajutorul unui detector cu o cameră optică incorporată. Din fericire, bijuteria a rămas blocată pe conductă chiar în curtea din spatele casei.



Instalatorul a săpat în locul indicat de detector şi, la scurt timp, brăţara a reintrat în posesia lui Cindy Edwards. "Chiar dacă brăţara ar fi fost în afara curţii, am fi făcut săpături până aş fi găsit-o", a spus aceasta.

Se pare că operaţiunea de salvare a brăţarii cu diamante a costat cât jumătate din preţul ei, anume aproximativ 2.000 de dolari. Cu toate acestea, Cindy Edwards consideră că bijuteria a meritat efortul şi banii.

Sursa: Gândul

10 comentarii:

  1. Ca să-ţi dai seama că şi un banal WC ascunde pericole de nebănuit... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. drept să zic, cred că m-aş fi bucurat dacă "operaţiunea de salvare" ar fi costat măcar dublu cît bijuteria. vai, ce rău pot fi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) Ce rau a fost Calin! :P Erau diamante, frate, cum sa le lasi?

    RăspundețiȘtergere
  4. La eforturile depuse, probabil că aceea brăţară avea o importanţă mai mult sufletească, decât bănească. Bravo ei, pentru că şi-a urmărit scopul până la realizare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand isi pune o femeie ceva in cap... :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu tind sa cred ca a muncit mult pentru a o dobandi sau are o valoare sentimentale mult mai mare decat valoarea materiala si atunci a factut tot ce ia stat in putinta s-o recupereze.

    O seara divina iti doresc Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta e greu de stiut, Stefania. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere