joi, 12 ianuarie 2012

Jeremy Clarkson starneste un nou scandal dupa ce a condus prin India cu un capac de WC pe masina

Jeremy Clarkson (sursa - finalgear.com)

Realizatorul Top Gear Jeremy Clarkson este intens criticat in India dupa ce in emisiunea realizata anul trecut acolo a condus cu un capac de WC pe capota Jaguar-ului si a facut remarci considerate lipsite de gust de catre oficialii tari asiatice. Emisiunea a fost difuzata de Craciun, iar realizatorii au numit in gluma calatoria in India ca fiind “misiune comerciala”, starnind indignarea Inaltului Comisariat Indian de la Londra.

In emisiune a fost fixat un capac de WC pe capota unui Jaguar, iar pe vagoanele unui tren au fost afisate bannere de genul “IT-ul britanic este bun pentru compania ta” sau “Mananca briose englezesti!”. Autoritatile indiene isi dadusera cu greu acordul ca Top Gear sa faca emisiune in tara asiatica, iar cei de la BBC se angajau sa insiste pe privelisti frumoase, scene urbane aglomerate si pe interactiunea cu localnicii.

Emisiunea are ca idee principala modul sinucigas de a conduce, pericolele de pe soselele indiene, depasirile facute la limita si riscurile la care te expui daca sofezi noaptea. Evident ca nu au lipsit glumele, Clarkson exclamand la un moment dat “Iata o maimuta cu testicule uriase!”

Reprezentantii statului indian la Londra spun ca emisiunea a iesit cu totul altfel, ca e dominata de umor lipsit de gust, jigniri si imagini pe care unii le-ar putea considera obscene. India vrea ca BBC sa-si ceara scuze pentru aceasta emisiune total lipsita de sensibilitate si spune ca BBC este un post extrem de respectat, iar lumea asteapta mai multa responsabilitate de la o astfel de televiziune.

La inceput de ianuarie Clarkson si-a atras si mania chinezilor dupa ce si-a batut joc de o tragedie care s-a intamplat intr-un golf britanic in 2004 cand 23 de imigranti chinezi au murit inecati de flux, culegand moluste. Realizatorul Top Gear a spus ca nu are rost sa mergi la o cursa de inot sincron fiindca poti vedea pe gratis astfel de scene in golful unde s-au inecat chinezii.

Mai jos puteti vedea un trailer al emisiunii facute in India:



Sursa: 0-100.hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu