vineri, 2 noiembrie 2012

Jodie Foster va primi în ianuarie premiul Cecil B. DeMille pentru întreaga activitate

photo

Actriţa americană Jodie Foster va primi în luna ianuarie prestigiosul premiu Cecil B. DeMille pentru întreaga activitate cinematografică, cu ocazia galei de decernare a Globurilor de Aur din Beverly Hills (California), au anunţat joi organizatorii evenimentului, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Actriţa în vârstă de 49 de ani, câştigătoare a unui Oscar şi a unui Glob de Aur în 1991, pentru rolul din celebrul film "Tăcerea mieilor", se alătură astfel unor nume celebre din istoria cinematografiei, precum Steven Spielberg, Al Pacino, Judy Garland, Harrison Ford, Walt Disney, Frank Sinatra, Bette Davis, Lucille Ball sau Morgan Freeman.

"Jodie este o personalitate multifaţetată a cinematografiei, care a cunoscut, şi care va continua să cunoască, un succes extraordinar de-a lungul carierei sale", susţine într-un comunicat Aida Takla O'Reilly, preşedintele Asociaţiei presei străine de la Hollywood (HFPA), asociaţie care se ocupă de organizarea Globurilor de Aur.

Cel mai nou film în care poate fi urmărită Jodie Foster este "Carnage" de Roman Polanski.

Ceremonia Globurilor de Aur va avea loc la 13 ianuarie, în timp ce premiile Oscar vor fi decernate la 24 februarie. AGERPRES

photo

8 comentarii:

  1. Imi place foarte mult, Jodie Foster, e o actrita profesionista si de un real succes! Premiul este binemeritat.
    O noapte linistita iti doresc, Cristi, cu mult drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar merita acest premiu! Am vazut-o in citeva filme dar mi-a placut cel mai mult in Anna si regele!
    Seara placuta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o actrita desavarsita, a jucat foarte bine in multe filme. Cel mai mult mi-a placut cum a jucat in "Tacerea mieilor". Si in "Panic Room - Camera de refugiu" a facut un rol excelent. O seara faina, Melly!

      Ștergere
  3. e una dintre preferatele mele :X

    RăspundețiȘtergere