joi, 14 februarie 2013

Melodii româneşti de dragoste - 16

În episodul numărul şaisprezece dedicat melodiilor româneşti de dragoste am inclus cântece interpretate de Holograf, Nicu Alifantis, Semnal M, Paula Seling şi Cameleon.

Vizionare şi audiţie plăcute!

Holograf - Doar O Viaţă Nu-mi Ajunge Să Iubesc



Holograf - Te voi iubi



Nicu Alifantis - Cântec pentru ea



PAULA SELING & CAMELEON - Chip de înger (OFFICIAL VIDEO)



Semnal M - Spune-mi cine eşti



Poate vrei să vezi şi Melodii româneşti de dragoste (6) - Ochii tăi.

19 comentarii:

  1. Holograf e o formatie matura care iubeste tineretea, iar Alifantis e un pilon vital in muzica (MUZICA) romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Raul: Am aflat ieri ca Holograf isi va relua activitatea concertistica in curand.

      Ștergere
    2. @Raul: Rectific, a fost doar un zvon aparut ieri in presa. A fost dezmintit azi de Dan Bittman.

      Ștergere
  2. Frumoasa selectia. O zi insorita sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac toti ...o zi fericita iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase melodii, o zi minunata iti doresc tinere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Absolut superbe melodiile pe care le-ai ales, Cristi! Toate imi plac, mult mult de tot, si le-am ascultat cu multa placere si incantare, insa, trebuie sa recunosc ca, Nicu Alifantis si-a lui melodie, mi-au placut enorm de mult!
    Iti multumesc mult pentru momentele minunate pe care le-am petrecut aici la tine!
    O seara minunata iti doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare va mai canta Dan Bittman vreodata ? Fara el Holograful este precum IRIS-ul fara Cristi Miculesc sau ...precum Queen fara Freddie Mercury .Au fost si raman , unii din greii muzicii romanesti . Exceptand shushaneaua aia "Ti-am luat un inel "...{s-a facut suficienta garagata la timpul respectiv , asa incat nu mai revin asupra ei } in rest au avut doar piese de rezistenta . Semnal M ....pai nu pot pronunta acest nume fara sa- mi aduc aminte de saracu Iuliu Merca .Anul acesta se inplinesc 14 ani de cand s-a dus sa moara nitel .Melodia " La fereastra ta" face parte dintre multele melodii romantice , melodii de dragoste pe care Semnal M si Iuliu Merca le-au cantat si chiar asi spune ca-i printre cele mai bune . "Elefantul " asa cum i se spunea in Braila sa de bastina ...este unul dintre preferatii mei. Nimeni nu canta melodii pe versurile lui Bacovia asa cum o face el ! Poate unde-i un "produs " al cenaclului Flacara , poate unde-mi place mie Bacovia dar chiar canta exceptional ! Foarte buna aceasta selectie de melodii romantice din muzica usoara romaneasca . Multumiri sincere mon cher !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, stimabile! Urmatoarea selectie va fi de Dragobete...

      Ștergere
    2. Pe 24 cand este Dragobete ...va trebui sa selectezi ceva muzica produsa de Salam ,Puia sau Taraful din Clejani...dela Stalpu la dreapta , ca altfel ajungi la Iepuresti ;-) . Nu sunt cel mai impatimit fan al acestor gen de " sarbatori ale ...iubirii " . Le consider ca ceva actiuni de marketing...sa creasca vanzarile prin magazine sau la tarabele cu flori , desi anul asta...slabut , foarte slabut !

      Ștergere
    3. Cei de la Clejani canta chiar foarte bine. :)

      Ștergere
    4. Ma indoiesc in modul cel mai sincer c-ai prefera-o pe Viorica de la Clejani in locul ....Mihaelei Runcenu sau a Mirabelei Dauer daca ar fi vorba sa alegi , intre interpretarea Vioricai sau a Mirabelei ! Pe bune...chiar ca merita facut un sondaj pe chestia asta !

      Ștergere
    5. Fiecare artist are publicul lui. Nu cred ca voi posta melodiile celor de la Clejani pe acest blog. :)

      Ștergere
    6. Si bine faci ! Insa chestia cu sondajul...te rog sa te mai gandesti la ea.Sunt insa perfect de acord cu ceea ce ai spus si anume aia cu " artistii si publicul lor " .Iti doresc un week-end cat mai placut cu putinta .Apropo...esti bucurestean ? Nu de alta dar pe aici se anunta ploi asa incat... Urarea insa, ramane valabila !

      Ștergere
    7. E buna ideea cu sondajul intr-adevar. Sunt bucurestean. Week-end placut si tie! :)

      Ștergere