marți, 12 februarie 2013

PACT by Leo Iorga şi Adrian Ordean - Nicio zi fără tine (melodie nouă)

Pact by Leo Iorga şi Adrian Ordean
Leo Iorga şi Adrian Ordean au lansat o nouă melodie, Nicio zi fără tine, care va face parte din albumul formaţiei PACT, ce va apărea în curând. Cei doi au mai cântat împreună atât în trupa Compact cât şi în Schimbul 3.

Audiţie plăcută!

PACT by Leo Iorga şi Adrian Ordean - Nicio zi fără tine (audio)
Muzică şi versuri: Adrian Ordean



Sursa foto: Agerpres

20 de comentarii:

  1. Imi plac oamenii astia! Datorita lor ascult genul asta de muzica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba melodia, Cristi! Imi place mult mult de tot! Chiar din acest moment va fi inclusa in playlist-ul meu zilnic si cu siguranta va sta pe repeat o vreme!
    Iti multumesc mult, ca ne-ai facut-o cunoascuta!
    O seara minunata iti doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Te salut Cristi!
    Buna melodia, ! Imi place mult !
    O seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. gal diana cristina12 februarie 2013 la 20:40

    Minunata piesa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Leo mai canta cu aia de la Compact B ? Pentru un om cu un singur plaman ...cata forta ?! Absolut fantastic ,mai ales ca...nu sint multi cei ce au reusit sa invinga , cancerul pulmonar , si sa scape doar cu pierderea unui plaman ....ramanand in viata .Melodia ...buna ! Melodie in stilul caracteristic al celor de la Contact ...cu ceva accente ciugulite de la aia de la Holograf .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trupa in care canta acum Leo Iorga si Adrian Ordean se numeste PACT. Melodia e compusa de Adrian Ordean, stilul lui muzical fiind caracteristic.

      Ștergere
    2. Avand in componenta doi fosti "Taxi -metristi " si cu Leo Iorga...cu un sound ce a duce aminte de Compact { cum dracu sa uite Leo de unde a plecat ?}si de Holograf { in zilele sale bune } asa cum am afirmat , chiar nu m-ar mira daca PACT vor reusii sa scoata ceva de top . "Nici o zi fara tine"....s-ar putea sa fie un varf de topuri in acest sens .Cat despre " stil caracteristic"...pai poate IRIS , Pheonix, Holograf { adica " greii " din muzica romaneasca } sau ...chiar Compact ...aia au " stil caracteristic " , PACT mai trebuie sa astepte acest lucru .Repet : o piesa romantica ce s-ar putea bucura de succes .

      Ștergere
    3. @Marian: Multe din hiturile Compact au fost compuse de Adrian Ordean.

      Ștergere
    4. Mon cher ...crede-ma , stiu macar atata lucru si fara sa apelez la " sarche pe goagal ".Sunt bun amic cu unul dintre cumnatii lui Lelut Vasilescu, deci am petrecut destul timp cu aia de la Contact ....pe vremea cand acest amic locuia inca impreuna cu Lelut in casa parintilor amicului respectiv ."Nu spun cine....persoana insemnata da...becher " !Iar cu regretatul Teo Peter ...de cate ori am facut cate o bauta cu el si altii ...acolo in casa daca asi sta sa-ti povestesc, mi-ar trebuii trei zile sa tot tastez !

      Ștergere
    5. @Marian: Si eu ascultam Compact la radio Contact! Parol! :)

      Ștergere
    6. Pe bune frate ! Ce interes am sa te aburesc ? Cunosc muzica alora de la Contact....de la sursa ca sa zic asa .Chiar mi-au recunoscut la un moment dat faptul ca , una sau doua din melodiile lor erau "ciuguleleli " ordinare dupa niste melodii ale AC/DC . Nici macar nu s-au obosit la vremea respectiva sa notifice de unde s-au " inspirat "insa, avand in vedere faptul ca mandezu este rocker pur sange....n-a tinut figura !O seara cat mai buna in continuare iti doresc onorabile !

      Ștergere
    7. Te cred, Marian. Numai ca din graba ai amestecat Compact cu Contact in comentarii. Asta-i tot. :) O seara placuta!

      Ștergere
    8. Ai dreptate .... regrete eterne !Bine ca te-ai prins de figura fapt pentru care-ti multumesc !

      Ștergere
  6. Uite ce moment prost si-au ales boxele mele sa nu mai functioneze. Au tot avut probleme in ultimul timp, dar acum au cedat de tot. :(
    Zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau. Cand ai ocazia sa asculti piesa pentru ca merita. O zi buna, Andreea!

      Ștergere