marți, 30 aprilie 2013

Willie Nelson. Aniversarea zilei



Celebrul cântăreţ şi compozitor de country Willie Nelson îşi aniversează astăzi ziua de naştere, împlineşte vârsta de optzeci de ani.

Willie Nelson - I'm A Worried Man ft. Toots Hibbert



Willie Nelson - Maria (Shut Up And Kiss Me)



Julio Iglesias şi Willie Nelson - To All The Girls I've Loved Before



Sheryl Crow şi Willie Nelson - If I Were A Carpenter

22 de comentarii:

  1. Foarte frumoase sunt melodiile pe care le-ai selectat, Cristi. Le-am ascultat pe toate, cu bucurie si incantare si-ti multumesc mult! Multi ani fericiti ii doresc lui, Willie Nelson. Cu rusine o spun, Cristi, nu l-am stiut pana astazi si-mi pare asa rau ca trebuie sa spun asta, poate si pentru ca muzica, country, eu o ascult mai mult, social... cel mai des o ascult pe Shania Twain pe care o ador si pe Alan Jackson.
    O seara minunata iti doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nimic. Poate o sa asculti country de acum incolo. O seara placuta, Stefania! :)

      Ștergere
    2. Adica mai mult country, intelegi ce-am vrut sa zic.

      Ștergere
    3. Da, Cristi, nu te ingrijora, am inteles ce-ai vrut sa spui. Mi-am promis ca, am sa incerc sa-mi fac un obicei sa-mi diversific si mai mult muzica pe care eu o ascult zilnic ( aprox. 12 h). Si vreau sa-ti spun ca de ceva vreme am descoperit muzica Fado si sa sti ca mi-a placut ce-am ascultat.... m-a surprins placut acest gen muzical cu interpretari atat de propunde.
      Iti multumesc inca o data. O noapte linistita iti doresc, Cristi ! :)

      Ștergere
    4. E bine atunci, m-am linistit. :))
      Ia uite aici... http://www.youtube.com/watch?v=SmxB2BwVufA

      Ștergere
    5. Imi place mult melodia, Cristi, iti multumesc mult pentru ea, am si trecut-o in playlist si mai am cateva melodii pe care le-am descoperit aici la tine pentru prima data si vreau sa sti ca le ascult in fiecare zi cu multa bucurie si incantare, cred ca sti tu despre care melodii vorbesc si-ti multumesc mult, Cristi, inca o data! :)

      Ștergere
    6. Imi pare bine! Si eu descopar picturi noi pe blogul tau. :)
      Johnny Cash si Willie Nelson sunt considerati cei mai mari cantareti si compozitori de country din SUA. Johnny Cash a decedat in 2003.

      Ștergere
  2. nu am mai dat eu iama între aniversaţi de ceva vreme, dar mai că mă faci să îmi fie poftă să mai postez şi eu aşa ceva :)
    http://www.youtube.com/watch?v=-ZQBm2aUpEw

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine a trecut ceva vreme de la ultima postare de acest gen. Necesita mai mult timp liber sa concepi asemenea postari.
      Excelent clip, a fost un concert fain! Multumesc! :)

      Ștergere
  3. A implinit 80 de ani ? Si cand te gandesti c-a fost arestat mai zilele trecute ...nu stiu pentru ce belele ! Un mare cantaret country in orice caz .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul dintre cei mai mari artisti americani!

      Ștergere
    2. Ei ...nici chiar asa ! Stim noi romanii de el , dar cati cantareti county de marca , cu nume grele in muzica country gasesti in SUA....atitia dollari sa ai in portofel : nu-ti mai trebuie sa muncesti toata viata !!!

      Ștergere
    3. Ba chiar asa, Marian!

      CNN: Happy birthday, Willie Nelson! http://edition.cnn.com/2013/04/30/showbiz/celebrity-news-gossip/willie-nelson-birthday/index.html

      Billboard: Willie Nelson: Still a Country Maverick After 80 Years
      http://www.billboard.com/articles/columns/the-615/1560005/willie-nelson-still-a-country-maverick-after-80-years

      Atatia dolari sa am in portofel, cate publicatii si posturi de televiziune americane l-au sarbatorit pe Willie Nelson de ziua lui!

      Iar pe pagina lui de Facebook o sa vezi ce artisti i-au transmis urari!
      https://www.facebook.com/WillieNelson





      Ștergere
    4. La 80 de ani...era si cazul sa-i transmita felicitari ca ...o data-i implineste !!!! Si chiar iti doresc sa ai atitia "dollari in portofel cate publicatii si posturi de televiziune l-au sarbatorit pe Willie Nelson de ziua lui " insa...asculta-ma ce-ti spun : esti mai castigat daca vei avea atatia dollari , cati cantareti de muzica country sant in SUA !

      Ștergere
    5. E vorba in primul rand de valoarea lui ca si cantaret, compozitor, poet etc. in articolele pe care le-am mentionat anterior. Si sunt foarte multe pe net, dar n-am ales decat doua.
      Nu m-as supara sa am atati dolari, cati cantareti de country sunt in SUA. :)

      Ștergere
    6. Te rog sa ma crezi ca...nici macar eu nu m-asi supara !!! Au aia o multime de cantareti country ! M-asi pricopsi pe viata !

      Ștergere