joi, 8 mai 2014

VIDEOCLIP NOU: Lana Del Rey — "West Coast". 2014

Lana Del Rey West Coast VIDEOCLIP NOU Official Video 2014 new song YOUTUBE melodie noua ultima piesa cantec recent din albumul Ultraviolence muzica clip
Lana Del Rey - "West Coast" (new video, 2014)

Lana Del Rey a lansat ieri oficial un nou videoclip, pentru melodia "West Coast". Piesa este inclusă pe viitorul album al artistei, intitulat "Ultraviolence", ce va apărea în iunie, 2014.
Enjoy!

Lana Del Rey - West Coast (Official Video)



Official video for new single West Coast.
by LanaDelReyVEVO (YouTube)

Photo Courtesy of Lana Del Rey (Facebook)

4 comentarii:

  1. În primele secunde, eu am crezut, Cristi, că este acelaşi videoclip de la lansarea melodiei, dar pe parcursul vizionării am văzut diferenţa şi-mi place foarte mult cum este realizat. Şi videoclipul de la lansarea melodiei mi-a plăcut mult, însă acesta este mai complet, corespunde foarte bine şi cu versurile.
    Îţi mulţumesc mult, Cristi că ni l-ai făcut cunoscut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut noul clip - "West Coast" lansat de Lana Del Rey! :)

      Ștergere
  2. Ca d e obicei videoclipul nu ma intereseaza ! Am ascultat doar muzica si interpretarea gagicii . In ciuda faptului ca la aranjarea melodica sa umblat an gross ....electronic vorbind , tipa se descurca si chiar nu-i d e mirare , avand in vedere de cati ani presteaza la greu muzica adevarata . Cred ca nu-i necesar sa-ti reamintesc faptul ca Lara del Rey este doar un pseudonim si ca tipa provine dintr-o familie baptista in care s-a format devenind cantautoarea de succes de astazi . Chiar nu-i rea de loc melodia iar nterpretarea merita toate aprecierile .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aproape toti artistii folosesc inregistrarile de studio pentru videoclipurile melodiilor. Canta foarte bine intr-adevar, face furori pe unde are concerte.

      Ștergere