duminică, 15 iunie 2014

REZUMAT VIDEO GOLURI. Anglia - Italia 1-2. CM 2014

Anglia - Italia 1-2 / Englezii au ratat revanșa pentru eșecul de la Euro 2012

Italia a debutat cu o victorie la mondialul brazilian, în fața echipei pe care o elimina, la penalty-uri, în ”sferturi” la Euro 2012. Marchisio ('35) şi Balotelli ('50) au înscris pentru "Squadra Azzurra", în timp ce Sturridge ('37) a punctat pentru englezi. În celălalt meci al grupei D, Costa Rica a dispus de Uruguay cu 3-1, informează Ştirile TVR.
Vicecampioana europeană a fost lipsită de aportul portarului Gianluigi Buffon, accidentat la un antrenament desfășurat vineri, astfel că legenda lui Juventus Torino a ratat al 141-lea meci în tricoul naționalei sale. De cealaltă parte, Mario Balotelli a punctat pentru a 13-a oară în tricoul Italiei, la al 31-lea meci pentru echipa reprezentativă.
Aceasta a fost cea de-a 10-a victorie a Italiei în fața Angliei, care nu a învins Squadra Azzurra decât de 8 ori de-a lungul timpului (ultima oară într-un meci amical, scor 2-1, jucat pe 15 august 2012). Alte 7 jocuri s-au încheiat la egalitate.
Vezi mai mult pe Ştirile TVR.ro, inclusiv rezumatul video al meciului comentat în limba română.

England vs Italy 1-2 - WORLD CUP BRAZIL 2014 - ALL Goals & Highlights



YouTube

2 comentarii:

  1. Înţeleg eu bine, Cristi sau greşesc că, acest campionat pe lângă lupta pentru trofeu, este oarecum şi o oportunitate pe care destinul le-o deschide echipelor de fotbal care au jucat împreună la campionatele precedente, de-aşi lua revanşa? :)

    RăspundețiȘtergere