vineri, 20 iunie 2014

REZUMAT VIDEO GOLURI. Uruguay - Anglia 2-1. CM 2014

Uruguay-Anglia 2-1 / Luis Suárez ar putea trimite Anglia acasă din faza grupelor, după 56 de ani

Naționala de fotbal a Uruguayului a administrat a doua înfrângere Angliei la CM din Brazilia, scor 2-1, la Sao Paolo, astfel că britanicii, care au pierdut și primul meci, 1-2, contra Italiei, ar putea rata accesul în fazele superioare ale competiției pentru prima dată după ediția din 1958, informează Ştirile TVR.
Al cincilea triumf din istorie al sud-americanilor în fața englezilor a fost adus de o ”dublă” a lui Luis Suárez ('39, '85), deținătorul Ghetei de Aur, care a fost desemnat, în sezonul trecut, cel mai valoros fotbalist din Premier League. Acesta a punctat pentru a 39-a oară în tricoul naționalei sale și a încheiat partida în lacrimi.
Golul Angliei a fost reușit de Wayne Rooney ('75), iar atacantul lui Manchester United a izbutit astfel primul gol la un Campionat Mondial și al 40-lea în tricoul echipei reprezentative.
Naționala Uruguayului, ocupanta locului al patrulea la CM din 2010, a pierdut surprinzător primul meci, scor 1-3, în fața naționalei din Costa Rica, astfel că va lupta cu Italia pentru un loc în ”optimile” competiției.
Vezi mai mult, inclusiv rezumatul video al meciului comentat în limba română, pe Ştirile TVR.ro.

England vs Uruguay 1-2 All Goals & Highlights World Cup Brazil 19.06.2014



YouTube

2 comentarii: