sâmbătă, 16 august 2014

REZUMAT VIDEO GOLURI. Steaua - Pandurii Târgu Jiu, 6-0. Keşeru a marcat de 6 ori!

Steaua Pandurii 6-0 REZUMAT VIDEO GOLURI 15 august 2014 etapa 4 Liga 1 Keseru a marcat toate golurile meciului YOUTUBE

Seara în care Keşeru a devenit legendă!

Claudiu Keşeru a reuşit o performanţă care, probabil, va fi greu de egalat vreodată, înscriind toate cele şase goluri din victoria campionilor împotriva celor de la Pandurii Târgu-Jiu, contând pentru etapa a patra a Ligii 1.
"Cleo" a depasit recordul lui "Penta Costel" Galca, antrenorul sau, care reusea, pe 17 septembrie 1994, sa inscrie toate golurile din victoria cu 5-0 a Stelei impotriva lui FC Brasov si i-a egalat pe Claudiu Vaiscovici (marcator a 6 goluri pentru Dinamo in victoria cu 9-1 impotriva lui CSM Suceava, in 1988) si Marian Popa (6 goluri pentru Farul Constanta in victoria cu 6-3 in faţa Otelului Galati, in 1993). Odata cu "setul" aplicat celor de la Pandurii, Keseru si-a asigurat un loc in istoria de aur a Stelei!

De remarcat evolutia extraordinara a lui Lucian Sanmartean, care a scos penalty-ul de la al doilea gol si i-a pasat excelent lui Keseru la al treilea. In plus, Luchin a debutat la Steaua cu o pasa excelenta la prima reusita a lui Claudiu, in timp ce Breeveld a bifat si el primele 90 de minute in tricoul Stelei.

Ros-albastrii se gandesc acum la confruntarea extrem de importanta de marti, din play-off-ul UEFA Champions League, impotriva lui Ludogorets Razgrad, partida la care ros-albastrii asteapta cat mai multi suporteri, pentru a-i sprijini sa ia o optiune pentru calificarea in grupele celei mai galonate competitii din lume.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei cu Pandurii:

FC STEAUA - PANDURII TARGU-JIU 6-0 (3-0)
A marcat Keseru (23, 26, 34, 64, 82, 85)

FC Steaua: Arlauskis - Luchin, Varela (Szukala '57), Filip, Tosca - Prepelita (Gradinaru '63), Sanmartean (Chipciu '65) - Neagu, Breeveld, P. Pirvulescu - Keseru.

Antrenor: Constantin Galca.

CS Pandurii: Stanca - Pleasca, C. Pirvulescu (Nicoara '68), Elton da Silva, Momcilovici - Radut, Anton - Iorga (Buleica '68), Nistor, Shalaj - Matulevicius (Roman '62).

Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonase galbene: Prepelita '15 / C. Pirvulescu '26, Matulevicius '53

Meciul s-a disputat fara spectatori, Steaua fiind sanctionata in urma incidentelor create de spectatori la jocul cu Otelul Galati, din ultima etapa a sezonului trecut.

Sursa: www.facebook.com/FCSBOfficial

Steaua (Keşeru) - Pandurii Tg. Jiu | 6-0 | Rezumat | Goluri | 15.08.2014


YouTube

Photo Courtesy of FC Steaua Bucuresti (Facebook)

6 comentarii:

  1. Tare norocos, Keşeru, aflându-se la locul potrivit în momentul potrivit. Cred că este un jucător foarte bun. Tind să cred că el a dominat meciul. Bravo lui pentru performaţa de-a marca 6 goluri, echitabile dacă am înşeles eu bine, 3 goluri în prima repriză şi 3 goluri în ce-a de-a doua repriză!
    Un week-end superb îţi doresc, Cristi şi numai bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, la fel! Keseru este unul dintre cei mai valorosi atacanti romani! :)

      Ștergere
  2. Aşa să marcheze şi în competiţiile europene!

    Weekend frumos, Cristi! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, la fel! A pastrat Keseru vreo 3 goluri si pentru Ludogoret! :))

      Ștergere
  3. Foarte tare acest meci .... mai ales golul cu nr 6 penibil :)))

    RăspundețiȘtergere