joi, 18 septembrie 2014

Andra a câştigat Fans Like Award la Media Music Awards 2014!

Andra a castigat premiul Fans Like Award Media Music Awards 2014 Sibiu Romania
Andra - "Fans Like Award" (Media Music Awards 2014)

Andra a fost desemnata castigatoarea categoriei “Fans Like Award” la editia din acest an a Media Music Awards. Zeci de mii de oameni au votat in ultima luna si jumatate pe pagina de Facebook a evenimentului muzical, alegandu-si preferatul din cele 55 de nume cunoscute din industria muzicala, informează www.profm.ro.

Andra a insumat cele mai multe voturi online, iar joi seara, la Sibiu, urmeaza sa urce pe scena galei pentru a primi trofeul. “Ma simt fericita si onorata ca am obtinut ‘Fans Like Award’ la Media Music Awards. Vreau doar sa le multumesc fanilor care m-au votat, care mi-au oferit like-urile lor, care mi-au ascultat piesele. Sunteti alaturi de mine, sunt alaturi de voi... Pentru totdeauna! Va iubesc!”, a declarat artista la aflarea vestii ca a fost desemnata castigatoare.

La categoria “Fans Like Award” au mai fost nominalizati 3 Sud-Est, Akcent, Alb Negru, Alex Velea, Alexandra Stan, Alina Eremia, Anna Lesko, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Antonia, BUG Mafia, Cabron, Cargo, Connect-R, Corina, CRBL, Delia, Deliric, Deepcentral, DJ Project & Adela Popescu, Dj Rynno & Sylvia, Dj Sava & Raluka, DOC, Edward Maya, Elena Gheorghe, Ellie White, Fly Project, Giulia, Grasu XXL, Guess Who, Holograf, Horia Brenciu, Inna, Kamelia, Lidia Buble, Lora, Loredana Groza, Marius Moga, Matteo, Maxim, Maximilian, Nicole Cherry, Oana Radu, Parazitii, Puya, Ruby, Smiley, Sore, Stefan Banica, Voltaj, VAMA, Vunk si What's UP.

“Fans Like Award” si “Best Fan” sunt singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul poate vota. In rest, la toate celelalte categorii castigatorii sunt decisi in functie de numarul de difuzari media din anul precedent, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest.

Citeşte articolul integral pe www.profm.ro - Andra a castigat Fans Like Award la Media Music Awards! Joi seara va primi trofeul la Sibiu!.

Andra - Inevitabil va fi bine (Official Video HD)


Andra - Inevitabil va fi bine (Official Video HD)
Muzica: Marius Moga, Ciprian Alexandru
Text: Marius Moga, Marius Ivancea
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2013
MediaProMusic (YouTube)

Photo Courtesy of AndraMusic - www.facebook.com/AndraMusic

7 comentarii:

  1. Merită!!!!! Toată stima, simpatia, considerația, iubirea...... Bravo Andra!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A mai castigat Andra inca doua premii la MMA 2014! O sa prezint lista intreaga a castigatorilor azi.

      Ștergere
  2. Felicitări pentru performanţă. Dar fan al ei nu sunt! Şi nici nu cred că voi deveni. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Andra, merită premiul cu prisosinţă, Cristi! A fost binecuvântată cu o voce de aur şi poate cânta orice gen de muzică foarte natural. Bravo ei! O felicit din toată inima mea. :)

    RăspundețiȘtergere