miercuri, 29 octombrie 2014

REZUMAT VIDEO: CSMS Iaşi - Steaua Bucureşti, 0-1 (Cupa României Timişoreana). 28.10.2014

REZUMAT VIDEO CSMS Iasi - Steaua 0-1 optimi Cupa Romaniei marti 28 octombrie 2014 gol Nicusor Stanciu Steaua-Iasi 1-0 rezumatul partidei 28.10.2014 Cupa Romaniei Timisoreana 8-imi  golul meciului CSMS Iasi - Steaua Bucuresti 0-1 minutul 89 Stanciu a inscris golul victoriei steliste golul Stelei de la Iasi 28.10.2014 Cupa Romaniei optimi de finala
CSMS Iaşi - Steaua Bucureşti, 0-1 (Cupa României, optimi, 28.10.2014)/ foto: Facebook

F.C. Steaua Bucureşti a învins marţi, 28 octombrie 2014, cu 1-0 pe C.S.M.S. Iaşi după un gol marcat de Nicuşor Stanciu (minutul 89), într-o partidă contând pentru optimile Cupei României Timișoreana, disputată la Iaşi.

REZUMAT VIDEO. CSMS Iasi - Steaua Bucuresti, 0-1 (Cupa Romaniei) 28.10.2014


CSMS Iasi - Steaua Bucuresti 0-1 (Cupa Romaniei) 28.10.2014 (optimi)
Steaua a marcat prin Nicusor Stanciu.
de la Minutul 90 (YouTube)

Stanciu a adus calificarea in sferturile Cupei Romaniei!

Campionii Romaniei s-au calificat in "sferturile" Cupei Romaniei TIMISOREANA dupa ce au trecut cu 1-0 de CSMS Iasi, datorita golului inscris de Nicolae Stanciu in minutul 89.

Veniti la Iasi dupa partida de trista amintire de la Targu-Mures, ros-albastrii nu s-au putut baza pe mai multi jucatori, antrenorul Constantin Galca luand decizia de a forma o echipa de start formata din fotbalisti care au evoluat mai putin in acest sezon. In conditiile in care nu s-au putut baza pe un varf clasic, tanarul Vilceanu fiind cel mai avansat jucator din teren, ros-albastrii si-au creat cateva ocazii bune de a inscrie atat in prima, cat si in a doua parte a jocului.

De remarcat revenirea in echipa Stelei a lui Alexandru Bourceanu, aflat la primul meci dupa accidentarea din vara si imprumutul de la Trabzonspor, dar si evolutia foarte buna a lui Gabriel Matei, distribuit pe postul de mijlocas dreapta, acesta fiind foarte aproape sa inscrie in minutul 87.

In alta ordine de idei, Nicolae Stanciu a fost desemnat "Jucatorul Meciului", in timp ce pustiul Junior Macris a debutat in tricoul Stelei, inlocuindu-l pe Vilceanu in minutul 83.

De asemenea, jucatorii Stelei au evoluat marti seara cu banderole albe pe maini, in semn de protest fata de arbitrajul partinitor al lui Istvan Kovacs la partida cu ASA Targu-Mures!

Partidele din "sferturi" se vor juca in perioada 2-4 decembrie, iar Campionii Romaniei isi vor afla adversarii in urma unei trageri la sorti.

CSMS IASI - FC STEAUA 0-1 (0-0)
A marcat: Stanciu 89

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Cretu, Cr. Munteanu (Plamada '32), Tiganasu - Novac, Olah - Ciucur, Wesley, Bole (Badic '80) - Onduku

Antrenor: Nicolo Napoli

FC Steaua: Cojocaru - Rapa, Luchin, Filip, Tosca - Bourceanu, Breeveld - Matei, Neagu, Stanciu - Vilceanu (Macris '83)

Antrenor: Constantin Galca

Cartonase galbene: Novac '74, Plamada '78 / Rapa '14, Luchin '71, Stanciu '81, Neagu '90+1, Tosca '90+3

Arbitri: Horatiu Fesnic - Ovidiu Artene, Radu-Iulius Timar - Marius Omut
Observatori: Cristian Nica, Aurel Ionescu

Sursa: FC Steaua Bucureşti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

2 comentarii:

  1. In urma cu vreo treizeci si ceva de ani ...m-asi fi spanzurat de portile stadionului dupa un astfel de scor { obtinut abia in minutul 89 !!!!!!! } cu o astfel de...echipa !!! " Victoria " o fi fost .... dedicata lui Gigi Becali ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua a jucat cu echipa de rezerve, antrenorul a odihnit titularii. Fara Gigi Becali, Steaua se ducea in jos.
      Vezi situatia lui Dinamo, CFR Cluj sau Rapid, unde nu s-au mai investit bani multi ca inainte.

      Ștergere