vineri, 24 octombrie 2014

REZUMAT VIDEO. Steaua - Rio Ave, 2-1. Rusescu, două goluri! (23.10.2014). Europa League

REZUMAT VIDEO Steaua Bucuresti Rio Ave 2-1 GOLURI Raul Rusescu REZUMAT COMPLET YOUTUBE Steaua Bucuresti Rio Ave 2-1 joi 23 octombrie 2014 UEFA Europa League VIDEO toate golurile meciului HD Arena Nationala Bucuresti 23.10.2014 rezumatul partidei Europa League Rusescu 2 goluri
Rusescu marchează primul gol al meciului Steaua - Rio Ave, 2-1 / foto: Facebook

Steaua a castigat cu 2-1 partida cu Rio Ave, de pe National Arena si a urcat pe prima pozitie in clasamentul grupei J, la egalitate de puncte cu Dinamo Kiev si Aalborg BK.

Raul Rusescu a reusit o "dubla" (17, 45) pentru campioana Romaniei, ajungand la cota 5 in acest sezon de UEFA Europa League si este liderul la zi al marcatorilor in aceasta competitie, in timp ce pentru oaspetii din Portugalia a punctat Del Valle (48). Partida a fost una foarte disputata, ambele echipe oferind un fotbal frumos si multe ocazii de a inscrie. Partida s-a incheiat cu o ratare incredibila a lui Nicolae Stanciu, intrat in repriza secunda in locul lui Rusescu, mingea trimisa de acesta lovind ambele bare ale portii lui Cassio, fara a trece, insa, linia.

Un eveniment neplacut a fost reprezentat de accidentarea lui Adrian Popa, din repriza secunda, cand mijlocasul nostru s-a lovit destul de puternic de un panou publicitar, fiind transportat la spital pentru un control amanuntit.

In cealalta partida a grupei, Aalborg BK a invins-o, pe teren propriu, pe Dinamo Kiev cu 3-0, astfel incat danezii se afla la egalitate de puncte (6) cu Steaua si ucrainenii. Urmatoarea etapa a UEFA Europa League, de pe 6 noiembrie, va programa partidele Dinamo Kiev - Aalborg BK si Rio Ave - Steaua.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a jocului cu Rio Ave:

FC Steaua: Arlauskis - Rapa, Papp, Szukala, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean (Filip '89) - Ad. Popa (Breeveld '66), Rusescu (Stanciu '69), Tanase - Keseru.

Antrenor: Constantin Galca.

Rio Ave: Cassio - Nuno Lopes, Marcelo, Gouano, Tiago Pinto - Wakaso, Diego Lopes, Tarantini - Ukra (Boateng '69), Esmael Goncalves (Ahmed Hassan '75), Del Valle (Bressan '81).

Antrenor: Pedro Martins.

Cartonase galbene: Rusescu '56, Prepelita '83, Szukala '86 / Nuno Lopes '27, Wakaso '30, Diego Lopes '77.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din tara Galilor avandu-l pe Lee Evans la centru, ajutat la cele doua linii de asistentii Philip Thomas si Edward King. Arbitri aditionali au fost John Bryn Roberts si Mark Steven Whitby, in timp ce Nick Pratt a fost rezerva.

Delegat UEFA pentru acest meci a fost finlandezul Teuvo Holopainen, iar arbitrii au fost supervizati de rusul Alexei Spirin.

Sursa: FC Steaua Bucureşti - www.facebook.com/FCSBOfficial

STEAUA BUCURESTI - RIO AVE (2-1). REZUMAT VIDEO COMPLET. 23.10.2014. HD HIGHLIGHTS & GOALS. UEFA Europa League

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Europa+League/VIDEO+Rusescu+a+marcat+o+dubla+cu+Rio+Ave+si+momentan+e+golghete

23 octombrie 2014

4 comentarii:

  1. Ruse a facut un meci extraordinar cu Rio Ave!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Stelei!

    Eu nu mă pricep la fotbal, Cristi, însă îmi place să urmăresc prestaţia echipelor româneşti de fotbal, mai ales la campionate.Urmăresc ştirile sportive.
    Şi ce îmi place încă mult este, reacţia şi atitudinea comentatorilor. Se simte că trăiesc jocul din plin. Transmit multă emoţie şi bucurie!
    Un sfârşit de săptămână superb îţi doresc, Cristi, dacă se poate senin şi cald, căci la noi este foarte frig şi suflă vântul tare şi rece,... deja toamna îşi arată capriciile. :)

    RăspundețiȘtergere