duminică, 14 decembrie 2014

Angela Gheorghiu - "White Christmas" (din noul album de colinde "Guardian Angel", 2014)

soprana romana Angela Gheorghiu White Christmas carols colinde internationale Craciun reorchestrate coveruri Andrei Tudor versiuni originale Bing Crosby variante vechi melodii noi album nou new single cea mai noua melodie YOUTUBE HIT decembrie 2014 new album Guardian Angel december cantarete romane celebre de opera soprane Angela Gheorghiu 2014 colinde de Craciun cantece melodii noi audio
Angela Gheorghiu - "White Christmas" (album nou, "Guardian Angel"), 02.12.2014

Celebra soprană română Angela Gheorghiu a lansat o versiune a binecunoscutului cântec "White Christmas" marţi, 2 decembrie 2014. Piesa este un cover după o veche melodie americană de Crăciun şi face parte din albumul de colinde internaţionale "Guardian Angel" al artistei din România, disponibil pe piaţa muzicală din 20 noiembrie 2014.

Angela Gheorghiu - White Christmas



Angela Gheorghiu - White Christmas (02.12.2014)
Muzica si text: Irving Berlin
Orchestrator: Andrei Tudor
(P) MediaPro Music Entertainment 2014
by MediaProMusic (YouTube), 2 dec. 2014

“Sarbatorile de iarna sunt perioada in care suntem mai atenti si mai deschisi catre emotia muzicii si, in special, a colindelor,” a spus Angela Gheorghiu. “Muzica acestor sarbatori, romaneasca sau internationala, trezeste in noi amintiri dragi, nostalgie si dragoste. De aceea mi-am dorit de multa vreme sa inregistrez colindele pe care le iubesc intr-o versiune proprie, alaturi de muzicieni de exceptie, iar cu aceste doua discuri visul mi s-a implinit”.
Steven Mercurio, celebru compozitor, dirijor si aranjor american si Julien Painot, care are o cariera internationala impresionanta de creatie si orchestratie de muzica de film semneaza, alaturi de cunoscutul compozitor si aranjor Andrei Tudor, orchestratiile discului “Guardian Angel”, informează www.mediapromusic.ro.

Cântecul "White Christmas" a fost compus de Irving Berlin, fiind interpretat pentru prima oară la Radio NBC de Bing Crosby în emisiunea sa "The Kraft Music Hall", în anul 1941, de Crăciun. Potrivit Guinness World Records, versiunea originală cântată de americanul Bing Crosby este cel mai bine vândut single din toate timpurile.

Bing Crosby - White Christmas



Music video by Bing Crosby performing White Christmas. HLC Properties Ltd., under license to Beach Road Music, LLC.
by BingCrosbyVEVO (YouTube), 7 dec. 2010

Photo Courtesy of Angela Gheorghiu (Facebook) - www.facebook.com/angelagheorghiuofficial

6 comentarii:

  1. Un colind superb cantat de o voce de aur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "White Christmas" este un cantec superb de Craciun intr-adevar, iar Angela Gheorghiu este o mare artista care face cinste Romaniei si merita toata aprecierea noastra. :)

      Ștergere

  2. Este absolut superbă versiunea melodiei "White Christmas" cântată de Angela Gheorghiu. Nici nu putea fi altfel. M-am bucurat foarte mult s-o ascult şi-ţi mulţumesc mult Cristi că ai împărtăşit-o cu noi. Ambele variante îmi plac în egală măsură. Fiecare în parte te face să simţi profund spiritul Crăciunului.
    O seară superbă îţi doresc, Cristi şi-o nouă săptămână rodnică şi numai bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru "White Christmas" al Angelei Gheorghiu si pentru aduceri aminte cu Bing Crosby.
    O seara linistita, Cristi !

    RăspundețiȘtergere