luni, 8 decembrie 2014

VIDEO. INDILA în România: Interviu cu Indila în exclusivitate pentru Europa FM (7 decembrie 2014)

Indila concert live Romania Bucuresti Sala Palatului 7 decembrie 2014 ora 16 ora 19 video interviu 07.12.2014 radio Europa FM Bucharest show foto frantuzoaica Indila numele real Adila Sedraia poze spectacol recital muzica franceza
Indila (Bucureşti, Sala Palatului, 7 decembrie 2014)/ foto: (C) infomusic.ro



INDILA a acordat în exclusivitate un interviu Europa FM, în pauza dintre cele două spectacole pe care le-a susținut pe 7 decembrie la București, la Sala Palatului.
Cine este Indila
Despre Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, se spune că are "o voce divină, care îţi rămâne în minte".
Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei, Pascal Koeu, este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.
După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, "Derniere Danse".
Primul ei album, "Mini World", lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, "S.O.S", se bucură de acelaşi succes.
Indila cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.
de la Europa FM (YouTube), 07.12.2014

INDILA în România: Gestul făcut de Indila în concertul din București



de la Europa FM (YouTube), 7 dec. 2014

Mai multe poze realizate de Ionut Paraschiv și Daniel Alexandrescu cu prilejul concertului Indilei de la ora 16.00 (prima reprezentaţie), pe 7 decembrie 2014, puteţi vedea pe site-ul infomusic.ro.

6 comentarii:

  1. a fost frumos. ma asteptam sa cante mai multe melodii indila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A avut doua reprezentatii ieri, probabil de aceea n-a cantat mai multe piese. A fost un spectacol reusit, Indila a interpretat extraordinar, este o mare artista.

      Ștergere
  2. Indila este adorabilă şi are o voce fermecătoare, naturală, caldă şi pură.
    Videoclipul în care se poate urmări interviul, pe mine m-a emoţionant foarte tare, mai ales când am văzut-o atât de naturală şi cu cât drag şi cu câtă emoţie ţinea Drapelul României în mâini. Ce mai, mi-e dragă Indila şi cum vorbeşte şi mi-e tare drag s-o ascult cântând! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt un mare fan EuropaFM!
    Inspirat gestul tinerei artiste, cu ecouri, după cum se vede, nu? :)

    RăspundețiȘtergere