luni, 26 ianuarie 2015

MELODIE NOUĂ: Shift feat. Andra - "Avioane de hârtie". VIDEOCLIP (2015)

Shift feat Andra Avioane de hartie 2015 cea mai noua melodie ultima piesa a Andrei cu Shift Official Video YOUTUBE HIT videoclip nou oficial 26 ianuarie MediaPro Music DeMoga Cat Music Marius Iulian Moga cel mai recent cantec Andra Maruta lansare luni 26.01.2015 Andra si Shift Avioane de hartie featuring Andra ft Shift clip oficial ultima melodie a lui Shift poze cu Andra foto Facebook melodii noi videoclipuri muzica noua originala noutati muzicale romanesti cantareti romani azi ieri
Shift feat. Andra - "Avioane de hârtie" (piesă nouă, videoclip oficial, 26.01.2015) / foto: Facebook

Shift şi Andra au lansat luni, 26 ianuarie 2015, noua melodie "Avioane de hârtie" şi videoclipul oficial al piesei. Este vorba de o coproducţie Sprint Media, Cat Music, MediaPro Music, DeMoga Music şi Midiots Production.
Andra Măruţă cu Shift evadează în universul miraculos al copilăriei, scriu dorinţele lor pe avioane de hârtie pe care le lansează spre cer, pentru a-şi transforma visele în realitate. Videoclipul cântecului este regizat de Iulian Moga.
Vizionare plăcută!

Shift feat. Andra - Avioane de hartie (Official Video)



Shift feat. Andra - Avioane de hartie (Official Video) by Cat Music
Muzica: Marius Moga, Gabriel-Mihai Istrate
Text: Gabriel Mihai-Istrate, Marius Moga
Aranjor: David Ciente, Ionut Vasilache, Adi Colceru
Mix & Master: Adi Colceru
Productie: MIDIOTS & DEMOGA MUSIC
by Cat Music (YouTube), 26 ian. 2015

Colaborarea dintre Shift si Andra a fost un plan comun al celor doi artisti, care s-au mai intalnit, in ultima perioada, in cadrul proiectelor DeMoga Music, notează www.mediapromusic.ro.
“Eram cu Marius Moga la studio si cand i-am aratat refrenul am fost amandoi de acord ca ne trebuie o voce feminina power si true care sa poata sa sustina mesajul piesei, asa ca am ales-o pe Andra. Imi place sa compun pentru ea, pentru ca se ia in serios in tot ce face si mi-e si draga asa, ca om” marturiseste Shift.
La randul ei, Andra, artista care ne-a obisnuit cu pozitii de top in clasamentele muzicale din Romania, declara: "«Avioane de hartie» este rezultatul visurilor din copilarie, cand orice zbor era posibil. As vrea sa conving pe toata lumea ca lucrurile au importanta pe care le-o dai tu, iar daca tii la sperantele tineretii, ele vor ramane vii".
“Sunt foarte incantata de colaborarea cu Shift, este un om extraordinar si un artist talentat. Piesa este foarte frumoasa, abia astept sa o ascultati!”, completeaza Andra, potrivit site-ului oficial MediaPro Music.

Shift feat Andra - Avioane de hartie 2015 single nou ultima piesa Andra cu Shift noua melodie a Andrei Shift si Andra Maruta YOUTUBE HIT original Andra ft Shift colaborare featuring Avioane de hartie noul hit HIP HOP RAPPERI ROMANI videoclip ultimul cantec al lui Shift Marius Moga Iulian Moga clipuri noi piese recente 2015 noul single new song music video fresh
Shift featuring Andra - "Avioane de hârtie" (single nou, videoclip oficial) / foto: Facebook

Photos Courtesy of AndraMusic (Facebook) - www.facebook.com/AndraMusic

5 comentarii:

  1. frumoasa melodie! mi-a placut si textul :)
    Start bun în noua saptamâna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut noua piesa a Andrei si a lui Shift din 2015! O saptamana buna si tie! :)

      Ștergere
  2. O melodie faină, cu un videoclip pe măsură, mi-a adus un zâmbet de dimineață! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. PIESĂ NOUĂ: Naguale feat. Andra - "Falava" (VIDEOCLIP NOU, 2015):

    http://cristi-raraitu.blogspot.ro/2015/05/piesa-noua-naguale-andra-falava-videoclip-2015-melodie.html

    RăspundețiȘtergere