duminică, 25 ianuarie 2015

REZUMAT VIDEO: Simona Halep - Yanina Wickmayer, 6-4, 6-2! Australian Open 2015 (optimi de finală)

REZUMAT VIDEO Simona Halep vs Yanina Wickmayer Australian Open 2015 25 ianuarie duminica YOUTUBE highlights HD 25.01.2015 Eurosport principalele momente ale partidei meciul Simonei Halep de azi dimineata cu belgianca machidoanca Halep a castigat optimi s-a calificat in sferturile de finala Australian Open Melbourne 2015 INTERVIU sunday HalepMania origini machidoni aromani celebri cunoscuti armani faimosi interview TV
Simona Halep s-a calificat în sferturi la Australian Open (foto: Facebook, 25.01.2015)

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, a învins-o în optimi la Australian Open pe belgianca Yanina Wickmayer în două seturi, scor 6-4, 6-2, duminică, 25 ianuarie 2015. Simona Halep, numărul 3 în clasamentul mondial WTA, o va întâlni în sferturile de finală pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 în lume la simplu. De menţionat că Yanina Wickmayer a învins-o de trei ori până astăzi pe Simona Halep, jucătoarea de origine aromână necâştigând niciun set în meciurile directe.
Felicitări, Simona Halep! Suntem mândri de tine!

Simona Halep vs Yanina Wickmayer. Australian Open 2015 Highlights HD | 25-01-2015



Simona Halep vs Yanina Wickmayer. Full Highlights Australian Open 2015 (R4)
YouTube, 25 ian. 2015

"Sînt mulţumită de nivelul de joc. Am jucat de cîteva ori cu ea, dar azi mi-am luat revanşa. Am jucat cel mai bun tenis al meu acum. Cred că mi-am îmbunătăţit mult jocul în ultimii doi ani. Am fost agresivă, am deschis bine terenul, cred că m-am descurcat foarte bine. Nu sînt foarte calmă pe parcursul meciurilor, dar încerc să rămîn concentrată şi să mă bat pentru fiecare punct. Rămîn mereu concentrată şi îmi fac jocul", a spus Halep la Eurosport, potrivit www.gsp.ro.

Simona Halep interview (4R) - Australian Open 2015



Simona Halep speaks to the press after her fourth round win against Yanina Wickmayer (Australian Open 2015).
by Australian Open TV (YouTube), 25 ian. 2015

Image Courtesy of Eurosport (Facebook) - www.facebook.com/EurosportRO

11 comentarii:

  1. Felicitări, Simona şi mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ahh, am uitat să subliniez un lucru. O fi ea aromâncă, dar în primul rând este constănţeancă de-a mea. Ca şi Hagi şi mulţi alţii! ;)

      Ștergere
    2. Cred ca in al doilea rand este constanteanca... Datorita eforturilor financiare uriase ale parintilor ei machidoni, a ajuns Simona Halep sa faca performanta. :)

      Ștergere
  2. Un meci excelent, câștigat în fața unei adversare tari, mult mai înaltă, cu un precedent de trei victorii împotriva Simonei! Felicitări Simona!
    Hai Halepeno! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări Simona!
    Te așteptam cu trofeul!
    Duminică frumoasă,Cristi!

    RăspundețiȘtergere
  4. superba evolutia Simonei! Tinem pumnii în continuare româncelor!
    duminica faina! ☺

    RăspundețiȘtergere