sâmbătă, 21 februarie 2015

FILM 2015: Rowan Atkinson (Mr. Bean) va deveni comisarul Maigret

actorul englez Rowan Atkinson Mr. Bean va deveni comisarul Maigret 2015 britanicul rolul comisarului Maigret Mr Bean filmul VIDEO OFFICIAL YOUTUBE examenul amuzante haioase cu Mr Bean filmulete vechi videoclipuri
Rowan Atkinson (foto: Facebook)

Actorul britanic Rowan Atkinson, cunoscut în întreaga lume pentru personajul Mr. Bean, îl va întruchipa pe celebrul comisar Maigret într-o nouă adaptare pentru televiziune după scrierile lui Georges Simenon, a anunțat vineri ziarul belgian 'Le Soir'.

Filmul va avea două episoade de câte 120 de minute, iar canalul de televiziune britanic ITV va începe realizarea lui în a doua parte a anului în curs, informează AGERPRES.ro.
'Am devorat cărțile cu Maigret timp de mai mulți ani și sunt cu adevărat nerăbdător să joc un personaj atât de intrigant, care efectua anchete în Paris într-o perioadă fascinantă din istoria sa', a declarat Rowan Atkinson.

Pe de altă parte, și fiul lui Georges Simenon, John, și-a exprimat satisfacția pentru distribuirea artistului britanic în acest rol. 'Nu mă îndoiesc câtuși de puțin că tatăl meu, la fel ca și mine, — a spus el — ar fi aprobat alegerea lui Rowan pentru distribuția filmului, și că ar fi fost foarte interesat să-l vadă încarnând cea mai celebră creație a sa'.

Comisarul Maigret este eroul principal din câteva zeci de romane polițiste ale regretatului scriitor belgian. De vârstă medie, calm și plin de subtilitate, el poartă mereu pălărie și pardesiu și nu se dezlipește de pipa sa. Nenumărați actori apreciați 'au intrat în pielea ' acestui comisar de poliție, Jean Gabin, Charles Laughton, Michel Simon sau Richard Harris fiind doar câțiva dintr-o cuprinzătoare listă.

AGERPRES/(AS-autor: Cristina Mac, editor: Codruț Bălu)

Mr. Bean - The Exam (VIDEO)



Mr. Bean has to take an exam but he doesn't know any of the answers!
by Mr. Bean (YouTube), 10 oct. 2012

4 comentarii:

  1. :)) Wow! Asta da știre interesantă! :))))))
    Nu cred că am să pot separa personajul care l-a făcut celebru de nici un alt rol ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curios sa vad noul film al lui Rowan Atkinson. Cred ca se va descurca de minune, chiar daca e un rol total opus lui Mr. Bean. :)

      Ștergere
  2. Comisarul Maigret este unul dintre personajele de roman politist pe care le ador, alaturi de Hercule Poirot al Agatei Christie dar si de Minerva Tuovan a Rodicai Ojog-Brasoveanu...
    Va fi o provocare pentru Rowan Atkinson dar sunt sigura ca va face un Maigret cu totul special, sper sa avem ocazia sa-l vedem daca nu altfel, macar pe internet :)

    RăspundețiȘtergere