miercuri, 4 martie 2015

FOTO: Ciocănitoarea zboară cu nevăstuica în spate! Poza este reală

ciocanitoarea zboara cu nevastuica in spate poza zilei ciocanitoarea si nevastuica pasarea zboara 03.03.2015 Londra parc foto puiul de nevastuica si ciocanitoarea verde imagini senzationale incredibile pasarea si nevastuica zboara BBC NEWS Nat Geo nevastuica zboara in carca ciocanitoarei National Geographic 3 martie 2015 postare bloguri interesante personale romanesti
Ciocănitoarea verde zboară cu nevăstuica în spate/ Foto: (C) Martin Le-May/ BBC News/ 03.03.2015

Poza, deja celebră pe Internet, cu puiul de nevăstuică dus în spate de o ciocănitoare verde care zboară, a fost făcută de londonezul Martin Le-May. Fotograful amator se plimba cu soţia sa prin Hornchurch Country Park, în estul Londrei, când a surprins imaginile unei lupte pe viaţă şi pe moarte dintre o nevăstuică şi o ciocănitoare.
Hany Farid, profesor la Dartmouth University, New Hampshire, susţine că fotografia este reală, notează news.nationalgeographic.com.

photo sequence taken by Martin Le-May shows a green woodpecker flying with a weasel on its back LONDON UK march 3th nevastuica si ciocanitoarea zboara marti 3 martie 2015 fotografie imagine poza reala!!! miercurea fara cuvinte
Ciocănitoarea şi puiul de nevăstuică/ Foto: (C) Martin Le-May/ marţi, 3 martie 2015

După un zbor scurt, ciocănitoarea a aterizat, iar prezenţa fotografului şi a soţiei sale a distras atenţia nevăstuicii. Pasărea a profitat de ocazie şi a zburat în nişte tufişuri, iar nevăstuica a dispărut în iarbă.

Photos Courtesy of BBC News (Facebook) - www.facebook.com/bbcnews
This staggering photo sequence taken by Martin Le-May shows a green woodpecker flying with a weasel on its back.

"Miercurea fără cuvinte" a început la Carmen.

Mai multe detalii găsiţi aici: http://stiri.tvr.ro/un-pui-de-nevastuica--carat-in-spate-de-o-ciocanitoare-verde--povestea-incredibilei-fotografii_57275.html.

16 comentarii:

 1. Mamma Mia,... ce captură!! Tare norocos a fost Martin Le-May,... nu te întâlneşti zilnic cu aşa ceva. Poate că această fotografie poate fi fotografia vieţii lui.
  E bine totuşi că povestea are un final fericit, chiar dacă biata ciocănitoare s-a ales cu un plus de oboseală cărându-şi duşmanul în spate şi o sperietură zdravănă! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aparent povestea cu ciocanitoarea si nevastuica are un sfarsit fericit. Finalul depinde doar de profunzimea plagilor cauzate de dintii si ghearele puiului de nevastuica. :)

   Ștergere
 2. Incredibilă fotografie,fără cuvinte!
  Mulțumesc de partajare,Cristi!
  Zi excelentă îți doresc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Transport aerian :D .Multă sănătate

  RăspundețiȘtergere
 4. Incredibilă întâmplare, excelentă fotografie ! Toate cele bune :).

  RăspundețiȘtergere
 5. Este fara indoiala fotografia anului..realizata in natura.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur vor mai aparea si alte fotografii spectaculoase cu animale in acest an. :)

   Ștergere
 6. Ce nu faci pentru a te hrani?Ce nu faci pentru a supravietui?
  Pare ceva ireal!

  RăspundețiȘtergere
 7. incredibil! o fotografie perfecta pentru rubrica "... fara cuvinte!" :)
  happy WW!

  RăspundețiȘtergere