vineri, 27 martie 2015

MELODIE NOUĂ: Florin Chilian - "Nevastă-mea" (VIDEOCLIP OFICIAL, 2015)

Florin Chilian Nevasta mea melodie noua 2015 Florin Chilian Nevasta-mea piesa noua Cronica Carcotasilor miercuri 25 martie 2015 Florin Chilian Nevasta mea videoclip nou oficial amuzant ultima melodie a lui Florin Chilian cea mai noua melodie Nevasta-mea 25.03.2015 YOUTUBE OFFICIAL VIDEO Florin Chilian Nevasta-mea 2015 Florin Chilian ultima piesa melodii noi videoclipuri piese noi noul single al lui Florin Chilian 2015 postare noua Cronica Carcotasilor Bebelusele Cristina si Roxana prezentatorii Ioana Petric Cristian Hrubaru Carcotasii martie 2015 Florin Chilian
Florin Chilian - "Nevasta-mea" (piesa noua, videoclip oficial, 25.03.2015) Foto: Prima TV

Florin Chilian a lansat o melodie nouă, "Nevastă-mea", în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, miercuri, 25 martie 2015. În videoclipul oficial al piesei, Cârcotaşii joacă în rolurile principale. Potrivit www.florinchilian.ro, noul single "Nevastă-mea" va fi inclus pe viitorul album al artistului, intitulat "Plansurasul".
Vizionare şi audiţie plăcute!

Florin Chilian - Nevasta-mea (Official Video)



Florin Chilian lansează o nouă piesă chiar la „Cronica Cârcotaşilor“, iar Cârcotaşii deţin rolurile principale în videoclipul melodiei. Artistul a filmat videoclipul pentru „Nevastă-mea“ în platourile de la Castel Film, în rolurile principale fiind distribuiţi chiar Cârcotaşii, de la Bebeluşele Cristina şi Roxana la prezentatorii Ioana Petric şi Cristian Hrubaru.
by Florin Chilian (YouTube), 26 mar. 2015

Florin Chilian a primit Discul de Aur și Discul de Platină pentru vânzările înregistrate cu albumul "Autistul - Nu-l mai goniți pe Brâncuși", notează Agerpres. Este vorba despre cel mai recent material discografic al artistului, care a fost lansat în anul 2010.

Sursa foto: http://adevarul.ro/entertainment/tv/florin-chilian-lanseaza-piesa-nevasta-mea-cronica-carcotasilor-1_5511608c448e03c0fddb9ef7/index.html

8 comentarii:

  1. :) Pe ăsta chiar trebuie să îl văd! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub nicio forma nu trebuie sa ratezi cel mai nou videoclip al lui Florin Chilian! "Nevasta-mea" e cea mai noua melodie din 2015! :))

      Ștergere
    2. Super melodie! Si aia de la AC/DC au luat ceva din ea, in piesa aia a lor...The Jack, parca asa se numeste. Ai naibi straini, ne copiaza tot ce- i mai bun!

      Ștergere
    3. Pai sigur, romanii sunt meseriasi. :))

      Ștergere
    4. Tocmai am vazut pe YouTube o inregistrare cu AC/DC in concert.
      Nu este vorba de plagiat la noua piesa a lui Florin Chilian.

      Ștergere
    5. Nu vreau sa acuz artistii romani de plagiat, ne bucura cu muzica lor dar mi se pare ca piesa in cauza seamana totusi. A fost o sursa de inspiratie, multe note comune in alta gama. Asculta de exemplu "Cine esti tu oare"- Compact si "Somebody Save Me" - Cinderella.

      Ștergere
    6. E greu sa fii original in ziua de azi. Toata lumea se inspira din ceva. Si in strainatate sunt numeroase scandaluri, cel mai recent este cel cu Pharrell Williams.
      Iar cei care depisteaza anumite asemanari cu ajutorul unor programe de calculator pot face si ei muzica daca sunt in stare. Nu-i opreste nimeni.

      Ștergere
  2. Ai dreptate. Important e sa apreciem muzica si sa ne bucuram de ea.

    RăspundețiȘtergere