miercuri, 18 martie 2015

REZUMAT VIDEO: Simona Halep vs Karolina Pliskova (Indian Wells 2015)

REZUMAT VIDEO Simona Halep vs Karolina Pliskova Indian Wells 2015 meciul Simonei Halep cu Pliskova optimi de finala marti 17 martie 2015 BNP Paribas Open Halep Pliskova rezumatul partidei 17.03.2015 YOUTUBE HD FULL HIGHLIGHTS principalele momente ale meciului Simonei Halep optimile de finala Indian Wells miercuri 18.03.2015 Simona Halep turul 4 al turneului Indian Wells aromani celebri poze Twitter turul al patrulea martie 2015
Simona Halep, Romania (World No. 3, WTA) / Foto: (C) BNP Paribas Open (Twitter) 2015

Simona Halep, locul 3 WTA la simplu, a învins-o pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 15 WTA, în 2 seturi, scor 6-4, 6-4, şi s-a calificat în sferturi la Indian Wells, marţi, 17 martie 2015. În sferturile de finală la BNP Paribas Open, Simona Halep o va întâlni pe Carla Suarez Navarro.
Felicitări, Simona! Mult succes la următorul meci!

Simona Halep vs Karolina Pliskova Highlights. HD Indian Wells 2015 (VIDEO)



Simona Halep vs Karolina Pliskova Highlights HD [1080] Indian Wells 2015
by hawaiiantennisvidz (YouTube), 17 mar. 2015

Simona Halep vs Karolina Pliskova FULL MATCH HD [1080] Indian Wells 2015 PART 1:
https://www.youtube.com/watch?v=K4NSDhx6IrE

Simona Halep vs Karolina Pliskova FULL MATCH HD [1080] Indian Wells 2015 PART 2:
https://www.youtube.com/watch?v=flF4mtkSsPc

Photo Courtesy of BNP Paribas Open (Twitter) - twitter.com/BNPPARIBASOPEN

10 comentarii:

  1. Foarte frumos Simona! Suntem cu toţi mândri de tine. Români, aromâni, simţim că ne reprezinţi.
    Ţine-o tot aşa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptam cu nerabdare meciul din sferturi al Simonei Halep la Indian Wells 2015, de diseara! :)

      Ștergere
  2. Felicitări Simonei Halep. Le merită din plin. Mult mult succes îi doresc. Mi-e tare dragă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Machidonii o indragesc foarte mult. Ar trebui ca si toti romanii s-o aprecieze la adevarata ei valoare. :)

      Ștergere
    2. Cristi, eu sunt româncă şi mi-e dragă Simona Halep, nu doar pentru că este una din cele mai bune tenismene ale lumii la ora actuală şi-mi bucură mie sufletul când o văd jucând şi mai ales când câştigă. Şi trăiesc emoţii nedrescrise, alături de ea, când este pe teren. E mai mult de atât. Nu mi-e dragă din interes, mi-e dragă ca om. Eu niciodată în viaţa mea, nici eu, nici familia mea nu a fost rasişti. Pentru mine toţi oamenii acestei lumi sunt la fel. Eu nu fac diferenţe între rasele umane. Cu toţii suntem fraţi întru Hristos! Înţelegi? Apreciez pe toţi oamenii care fac lucruri minunate încât lumea în care trăim să fie mai frumoasă.
      E adevărat, ocolesc cât pot şmecherii, sarcasticii, aroganţii pentru a-mi proteja starea mea sufletească. Eu am o sensibilitatea mai aparte. :)

      Ștergere
    3. Eu citesc zilnic articole online despre sport si observ cum Simona Halep e ironizata de multi romani care posteaza comentarii. Un realizator de la o emisiune TV o critica sistematic dupa fiecare victorie.
      Din pacate, romanii in general nu stiu sa-si pretuiasca valorile. Intelegi?

      Ștergere
    4. Ştiu ce spui, Cristi. Şi eu citesc articole online şi crede-mă te rog, mă supăr foarte tare când citesc comentariile jignitoare, gratuite, adresate Simonei Halep. Sunt cel puţin doi care săvârşesc constant astfel de fapte mizerabile. Nu ştiu de ce oamenii reacţionează atât de urât, din moment ce ea nu datorează nimănui nimic. În loc să fie mândrii de ea că aduce faimă ţării noastre iar România nu a făcut nimic pentru ea. Absolut nimic. Simona a ajuns unde a ajuns prin forţele ei proprii, făcând zeci de sacrificii şi sute de ore de muncă şi doar cu ajutorul şi sprijinul familie sale. Eu cred şi sunt sigură de asta că din invidie, unii, aruncă vorbe grele în ea, veninoase chiar. Doar invidioşii, frustraţii şi cârcotaşii fac aşa ceva. Mie îmi pare foarte rău că există altfel de oameni!

      Ștergere
    5. Pai asta am scris si eu pe blog in cateva comentarii. Numai datorita familiei si muncii ei a ajuns Simona Halep astazi un nume imens in sportul mondial.

      Ștergere
  3. În orice caz, Simona Halep merită din plin tot respectul nostru al tuturor, pentru tot ce-a făcut până.
    Indiferent dacă câştigă sau nu, dacă mai joacă sau nu, ea este în sufletul meu şi nimic nu va schimba asta. Am un respect aparte pentru oameni ca ea. N-o spun nici din ipocrizie, nici să impresionez pe nimeni. Ăsta-i adevărul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ea are o mentalitate de invingatoare, nu concepe sa piarda vreun meci. Ar fi nemaipomenit pentru Simona ca s-o invinga pe Serena chiar in SUA.

      Ștergere