luni, 23 martie 2015

REZUMAT VIDEO: Simona Halep vs Jelena Jankovic, FINALA Indian Wells 2015. Simona Halep a câştigat trofeul!

REZUMAT VIDEO Simona Halep vs Jelena Jankovic Indian Wells 2015 duminica 22 martie tenis FINALA YOUTUBE FULL HIGHLIGHTS HD 22.03.2015 Halep Jankovic Serbia Simona Halep a castigat trofeul BNP Paribas Open 2015 TENNIS WTA rezumatul finalei simona halep si sarboaica elena iancovici duminica 22 martie 2015 momentele importante ale partidei Simona Halep Jelena Jankovici YOUTUBE rezumatul meciului halep jankovic de aseara finala turneului indian wells 2015 aromani celebri machidoni cunoscuti machidoanca Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jankovici in 3 seturi scor 2-6 7-5 6-4
Simona Halep, Romania (World No. 3, WTA) / Foto: (C) BNP Paribas Open (Twitter) 2015

Simona Halep, locul 3 WTA la simplu, a învins-o pe jucătoarea sârbă Jelena Jankovic, locul 21 WTA, în 3 seturi, scor 2-6, 7-5, 6-4, şi a câştigat finala turneului de la Indian Wells, duminică, 22 martie 2015. Ultimul act la BNP Paribas Open 2015 a fost transmis în direct pe Dolce Sport 1.
Simona Halep a jucat ieri a doua finală din carieră la o competiţie Premier Mandatory, după ce anul trecut în finala turneului de la Madrid a fost învinsă de Maria Şarapova. La Indian Wells, machidoanca a câştigat cel mai important trofeu din carieră.
Felicitări, Simona, suntem mândri de tine!!!

2015 BNP Paribas Open Final WTA Highlights | Simona Halep vs Jelena Jankovic 



by WTA (YouTube), 22 mar. 2015

Simona Halep 2015 BNP Paribas Open Final Speech



by WTA (YouTube), 22 mar. 2015

„Mai întâi vreau să o felicit pe Jelena, ai fost extraordinară! Am alergat, dar şi tu... Cred că ai câştigat acest turneu la vârsta mea. Ai făcut o treabă bună aici. A fost o finală extraordinară, mă bucur că am putut câştiga astăzi“, a spus Halep, în interviul de pe teren, potrivit Mediafax.
Halep le-a mulţumit românilor din tribune, prezenţi într-un număr destul de mare, moment în care aceştia au ovaţionat-o: "Le mulţumesc românilor care vin să mă vadă peste tot şi mă susţin, dându-mi mai multă putere să câştig, să stau concentrată şi să lupt până la sfârşit! Le mulţumesc celor de acasă, ştiu că m-au urmărit şi m-au susţinut!", notează adevarul.ro.

Mai multe detalii despre finala de la Indian Wells 2015 dintre Halep şi Jankovic găsiţi aici:
http://www.dolce-sport.ro/sporturi/tenis/totul-despre-simona-halep-jelena-jankovic-finala-de-la-indian-wells-47582/.

Photo Courtesy of BNP Paribas Open (Twitter) - twitter.com/BNPPARIBASOPEN

8 comentarii:

  1. Frumooooo! Felicitari Simonei! Gânduri bune si numai succese si pe viitor!

    Un start bun în noua saptamâna! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona Halep a jucat extraordinar in finala Indian Wells 2015! O saptamana faina! :)

      Ștergere
  2. Cu toţii suntem foarte mândri de ea!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ar trebui, ca toti romanii sa fie mandri de Simona Halep! :)

      Ștergere
  3. Eu îi mulţumesc din suflet, Simonei Halep, pentru marea bucurie care ne-a adus-o odată cu victoria ei în Finala de la Indian Wells.
    Ufff ce emoţii inimaginabile am trăit la acest meci foarte greu, mai ales în primul set ( la finalul lui, am vrut eu să-l numesc setul de încălzire şi acomodare, speram la o revenire a Simonei ceea ce s-a şi întâmplat) ,... puţin după începutul setului al doilea m-am mai liniştit, simţeam că Simona este pe drumul victoriei, iar rezultatul mi-a umplut sufletul de bucurie.
    Bunul Dumnezeu s-o ocrotescă mereu şi s-o ajute în fiecare clipă să-şi poată împlini cel mai mare vis al ei! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o finala foarte grea pentru ambele jucatoare. Simona Halep a fost la un pas sa piarda setul al doilea si implicit meciul cu Jelena Jankovic, dar a revenit extraordinar la sfarsitul setului 2. :)

      Ștergere