vineri, 3 aprilie 2015

REZUMAT VIDEO: Simona Halep vs Serena Williams, 2-6, 6-4, 5-7 (Miami Open 2015, semifinale)

REZUMAT VIDEO Simona Halep vs Serena Williams Miami Open 2015 semifinala YOUTUBE vineri 3 aprilie 2015 VIDEO REZUMAT Simona Halep Serena Williams 2-6 6-4 5-7 FOTO semifinalele turneului tenis de la Miami 03.04.2015 WTA tennis rezumatul partidei Halep Williams semifinala Miami 2015 joi noaptea 02.04.2015 vineri dimineata 03.04.2015 Serena Williams vs Simona Halep Full Highlights HD MIAMI 2015 SemiFinal VIDEO Miami Open 2015 Simona Halep Serena Williams aromani celebri postare noua bloguri romanesti personale blogger blogspot
Serena Williams and Simona Halep, Miami Open 2015 Semifinals/ Foto: (C) Getty Images

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut în fața americancei Serena Williams, locul 1 mondial, partida din semifinalele turneului de la Miami Open, în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 5-7. Meciul a durat două ore și opt minute şi a fost transmis în direct de Dolce Sport, vineri, 3 aprilie 2015, de la 4:33, ora României. Simona Halep a jucat extraordinar, s-a ridicat la nivelul Serenei Williams.
Mulţumim, Simona, pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus! Capul sus, suntem alături de tine!

Mai multe detalii, inclusiv rezumatul video comentat în limba română, al meciului de tenis Halep - Williams de la turneul de categorie Premier Mandatory din Miami (VIDEO, Simona Halep a pierdut în fața Serenei Williams după o luptă crâncenă), găsiţi aici:
www.dolce-sport.ro/sporturi/tenis/simona-halep-serena-williams-miami-live-video-48083/.

Serena Williams vs Simona Halep Highlights HD MIAMI 2015 Semi-Final VIDEO



Serena Williams vs Simona Halep Highlights HD MIAMI 2015 SemiFinal
by MegaSTavki na sport (YouTube), 30 apr. 2015

Prima reacție a Simonei Halep după înfrângerea în fața Serenei Williams:
"Am invatat multe de la ea. Cand ea castiga turnee de Grand Slam, eu eram copil si imi placea sa o vad jucand. Juca si lupta pana la final. Inca este numarul 1 si castiga titluri. Îi respect cariera si o respect ca persoana", a spus Halep, potrivit dolce-sport.ro.


În ultimele 4 săptămâni, mi-am demonstrat că, dacă îmi doresc destul de mult, dacă nu renunț, dacă nu abandonez jocul î...
Posted by Simona Halep on 3 Aprilie 2015


Photo Courtesy of www.wtatennis.com © 2015 WTA

12 comentarii:

  1. a fost un meci greu pentru serena williams. simona halep a luptat senzational, a fost aproape de victorie la miami !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona Halep a jucat extraordinar, s-a ridicat la nivelul Serenei Williams in semifinala de la Miami Open 2015.

      Ștergere
  2. E sper, o ador! Ca o usoara gluma, mai ca a facut-o batrana pe Serena. Multumesc Cristi, ma tii la curent cu stirile, e nu am televizor, de la tine mai aflu ce ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Cred ca Simona Halep s-a referit la cariera incredibila a Serenei Williams care este in top de vreo 16 ani.

      Ștergere
  3. No, să revii de la 2-5 la 5-5 în setul decisiv împotriva Serenei nu este la îndemâna oricui! Felicitări Simona Halep, domnișoara de onoare a tenisului românesc! Nu este departe momentul în care Serena va ieși (iarăși) învinsă de pe teren!

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. A batut-o o data, in octombrie 2014 la Turneul Campioanelor din Singapore. :)

      Ștergere
  5. asa este in sport... unul câstiga si altul pierde. Succes Simonei în cariera ei, mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost atât de aproape! De data asta nu a fost să fie...

    RăspundețiȘtergere