joi, 2 aprilie 2015

REZUMAT VIDEO: Simona Halep vs Sloane Stephens, 6-1, 7-5 (Miami Open 2015, sferturi de finală)

REZUMAT VIDEO Simona Halep vs Sloane Stephens Miami Open 2015 sferturi de finala YOUTUBE 2 aprilie 2015 Simona Halep Sloane Stephens Miami 2015 REZUMAT VIDEO YOUTUBE Simona Halep vs Sloane Stephens FULL HIGHLIGHTS HD Simona Halep Sloane Stephens 6-1 7-5 02.04.2015 rezumatul meciului Halep Stephens 1 aprilie 2015 azi noapte principalele momente ale partidei Simona Halep Sloane Stephens 01.04.2015 turneul Miami Open 2015 01.04.2015 secvente video Halep Stephens YOUTUBE Quarter Finals
Simona Halep, Romania (World No. 3, WTA), Miami 2015/ Foto: (C) Miami Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o pe americanca, Sloane Stephens, locul 45 mondial, în două seturi, scor 6-1, 7-5, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory din Miami, miercuri, 1 aprilie 2015. Partida de la Miami Open a durat o oră şi 17 minute, Halep obţinând a paisprezecea victorie consecutivă în circuitul WTA. Meciul a fost transmis în direct pe Dolce Sport 1, joi la 2:10, ora României.
Simona Halep va juca în semifinale cu liderul mondial Serena Williams, iar meciul va fi difuzat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4:00, ora României, live pe Dolce Sport.
Felicitări, Simona Halep! Mult succes în semifinala cu Serena Williams!

Mai multe detalii, inclusiv rezumatul video comentat în limba română, al meciului de tenis Halep - Stephens de la Miami Open 2015 (Halep s-a calificat în semifinale la Miami, după 6-1, 7-5 cu Sloane Stephens. Urmează Serena Williams), găsiţi aici:
www.dolce-sport.ro/sporturi/tenis/live-video-simona-halep-sloane-stephens-48036/.

Simona Halep vs Sloane Stephens. Highlights HD MIAMI 2015 Quarter Final VIDEO



Simona Halep vs Sloane Stephens Highlights HD 720p MIAMI 2015 Quarter Final
by Tennis Matches (YouTube), 1 apr. 2015

Simona Halep 2015 Miami Open Hot Shot



by WTA (YouTube), 1 apr. 2015

Photo Courtesy of Miami Open (Facebook) - www.facebook.com/MiamiOpenTennis

15 comentarii:

  1. Deși știam rezultatul partidei, am văzut cu emoție rezumatul propus de tine! Mulțumesc! Felicitări Simona! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu stiam rezultatul partidei de tenis din sferturile de finala de la Miami Open 2015, dar n-am vazut in direct meciul Simonei Halep cu Sloane Stephens! :)) Cu placere!

      Ștergere
  2. felicitari Simonei si succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptam cu incredere semifinala Simonei Halep cu Serena Williams! :)

      Ștergere
  3. Sper din tot sufletul ca de această dată să o bată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona Halep a batut-o o data pe Serena, cu 6-0, 6-2, la Turneul Campioanelor din Singapore in octombrie 2014. Poate o va invinge pe Serena Williams din nou! :)

      Ștergere
  4. Felicitări Simona și mult succes în continuare!
    Sper să o bată pe Serena W.!
    O zi minunată îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări Simonei Halep! Sincer mă bucur, Cristi, pentru victroria ei. Dumnezeu să o ajute să fie în forma cea mai bună, în partida cu Serena Williams, să se poată concentra şi să câştige, pentru că merită din plin. E ambiţioasă şi foarte puternică, îmi place foarte mult de ea.
    Din toată inima mea îi doresc, mult succes Simonei Halep! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serena Williams a demonstrat din nou ca este cea mai buna jucatoare a lumii.

      Ștergere
    2. Da' şi Simona s-a ridicat la nivelul ei! Cu certitudine, peste zece ani ( zic zece doar pentru că asta este diferenţa dintre vârstele lor,... şi contează şi asta) dacă Simona o ţine tot aşa, va fii imbatabilă pe teren!

      Ștergere
    3. Da' şi Simona s-a ridicat la nivelul ei! Cu certitudine, peste zece ani ( zic zece doar pentru că asta este diferenţa dintre vârstele lor,... şi contează şi asta) dacă Simona o ţine tot aşa, va fii imbatabilă pe teren!

      Ștergere
    4. Asta am spus si eu in postarea de azi-dimineata, ca Simona s-a ridicat la nivelul Serenei. Putine jucatoare joaca ca Serena cand ajung la varsta de 33 de ani.

      Ștergere
  6. nouatigaraelectronica.ro6 aprilie 2015 la 13:13

    Simona este o jucatoare de talie mondiala. Nu mare ar fi fost mirarea sa castige in fata Serenei. Oricum or sa se mai intalneasca ele.

    RăspundețiȘtergere