luni, 1 iunie 2015

REZUMAT VIDEO GOLURI. Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj, 3-0 (FINALA CUPEI ROMÂNIEI, 31 mai 2015)

REZUMAT VIDEO GOLURI Steaua U Cluj 3-0 FINALA CUPA ROMANIEI 31 mai 2015 Steaua Bucuresti U Cluj 3-0 finala cupei romaniei timisoreana YOUTUBE Arena Nationala toate golurile lui Adi Popa si Rusescu rezumatul partidei steaua universitatea cluj 3-0 aseara cupa romaniei golurile stelei fcsb u cluj 3-0 din finala cupei romaniei duminica 31.05.2015 steaua bucuresti u cluj 3-0 cupa romaniei finala video golurile lui adi popa rusescu ultimul meci al lui galca pe banca stelei partida de adio pentru costel galca
Steaua, Cupa Romaniei, 31.05.2015 / Foto: (c) Simion MECHNO / AGERPRES FOTO

FC Steaua Bucureşti a învins pe "U" Cluj cu 3-0 în finala Cupei României-Timișoreana la fotbal prin golurile marcate de Adi Popa (9', 53') şi Rusescu (48'), câştigând astfel al treilea trofeu al sezonului, după titlul de campioană și Cupa Ligii Adeplast. Meciul disputat pe Arena Națională din Bucureşti a fost transmis în direct de Pro TV, duminică seară, 31 mai 2015. Este a 22-a Cupă a României cucerită de Steaua care a reuşit o triplă istorică în acest sezon în fotbalul românesc.

Steaua Bucuresti - U Cluj, 3-0. Finala Cupei Romaniei. REZUMAT VIDEO GOLURI



U Cluj - Steaua 0-3 - Finala Cupei Romaniei 2015!
Goluri: Adi Popa, Rusescu, Adi Popa.
YouTube, 31 mai 2015

Steaua - U Cluj 3-0 FINALA CUPEI ROMANIEI 31.05.2015 PRIMA REPRIZA (COMPLETA): https://www.youtube.com/watch?v=otU56AjAoWU
Steaua - U Cluj 3-0 FINALA CUPEI ROMANIEI 31.05.2015 REPRIZA A DOUA (INTEGRAL): https://www.youtube.com/watch?v=dVBaJLz_YvM

Mai multe detalii despre finala Steaua - U Cluj găsiţi pe site-ul oficial sport.ro (FESTIVALUL STEAUA! Adi Popa aduce Cupa Romaniei cu o dubla fantastica si o pasa de gol! TRIPLA ISTORICA pentru Galca la meciul de adio: STEAUA 3-0 U. CLUJ. VIDEO Vezi aici toate fazele VIDEO din Finala Cupei Romaniei, Steaua - U. Cluj):
http://www.sport.ro/cupa-romaniei/21-00-in-direct-la-pro-tv-steaua-universitatea-cluj-campioana-lupta-pentru-o-tripla-istorica-vezi-echipele.html.

rezumat video fc steaua bucuresti universitatea cluj 3-0 finala cupei romaniei timisoreana duminica 31.05.2015 youtube video rezumatul steaua u cluj 3-0 toate golurile finalei cupa romaniei steaua u cluj 3-0 golurile lui adi popa si rusescu rezumatul finalei steaua u cluj 3-0 rezumatul video al partidei golurile stelei cu u cluj 31 mai 2015 finala cupa romaniei video goluri rezumat steaua u cluj youtube rezumat 2015
FC Steaua Bucuresti a castigat finala Cupei Romaniei (National Arena, 31 mai 2015)

Campionii Romaniei au castigat, duminica seara, Cupa Romaniei, scor 3-0, in fata celor de la U Cluj si au intrat in istoria fotbalului autohton, fiind prima echipa care castiga 3 trofee intr-un sezon.
Adrian Popa (9, 53) si Raul Rusescu (48) au semnat golurile victoriei magnifice de pe National Arena, primul fiind desemnat si Jucatorul meciului.
Odata cu acest succes, ros-albastrii le-au adus foarte multa bucurie in suflet tuturor suporterilor din tara, dar mai ales celor aproape 40.000 care au vazut pe viu, de pe stadion, acest moment istoric, in urma caruia Steaua a ajuns la 26 de titluri, 22 de Cupe ale Romaniei, o Cupa a Ligii si 6 Super Cupe ale Romaniei, carora li se adauga si cele doua trofee continentale, Cupa Campionilor Europeni si Super Cupa Europei.
FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI II FELICITA PE ANTRENORUL CONSTANTIN GALCA, PE MEMBRII STAFF-ULUI SAU, CEI DIN STAFF-UL MEDICAL SI ADMINISTRATIV SI, MAI ALES, PE JUCATORII NOSTRI, CARE AU FACUT POSIBILE ACESTE REZULTATE IMPRESIONANTE, CARE AU CONFIRMAT INCA O DATA SUPREMATIA STELEI IN FOTBALUL ROMANESC!
FORZA STEAUA!

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

12 comentarii:

  1. Pacat de plecarea lui Galca. din pacate asa se apreciaza la noi rezultatele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua a castigat campionatul cu putin noroc spre final. Poate e nevoie de un antrenor care sa imprime mai multa forta echipei si o alta atitudine in toate meciurile. :)

      Ștergere
  2. A fost frumos şi a ieşit bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar excelent a fost acest sezon pentru Steaua Bucuresti! :)

      Ștergere
  3. Felicitări STEAUA!
    Mă bucur pentru ei!
    O săptămână frumoasă îți doresc,Cristi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord ca Steaua a castigat campionatul cu noroc, dar Galca a trebuit sa se descurce tot returul fara cei mai buni jucatori (Sanmartean, Keseru, Sukala, Gardos) Acum sa vedem de ce este in stare Radoi, sper sa fie la fel de bun ca antrenor cum a fost si ca fotbalist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, a slabit echipa prin plecarile lor. Eu cred ca mai mult atitudinea jucatorilor a lipsit in unele jocuri, pentru ca sunt foarte valorosi si cei care au ramas.
      Radoi va face treaba buna, e foarte sever. :)

      Ștergere
  5. Sa speram ca Becali va baga mana adanc in buzunare si va transfera decat jucatori de valoare ca altfel ne va fi greu sa castigam ceva viitorul sezon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigur ca domnul Becali va aduce jucatori buni si Steaua va avea succese in sezonul urmator.

      Ștergere
    2. Vad ca deja se vorbeste de budescu ! Ar fi bun.

      Ștergere