duminică, 26 iulie 2015

REZUMAT VIDEO GOLURI: Steaua Bucureşti - CFR Cluj, 1-1. (Liga 1, etapa a 3-a, 25.07.2015)

REZUMAT VIDEO GOLURI Steaua CFR Cluj 1-1 sambata 25 iulie 2015 liga 1 etapa 3 YOUTUBE video Steaua Bucuresti CFR Cluj 1-1 rezumatul video complet al partidei FCSB CFR Cluj-Napoca 1-1 meci egal remiza primul gol oficial al lui Tudorie in tricoul Stelei Arena Nationala 25.07.2015 etapa a treia Steaua CFR Cluj 1-1 video golurile Mirel Radoi Alcenat National Arena rezumatul meciului de aseara 1-1 Steaua Buc CFR Cluj rezumat video goluri
Tudorie a marcat primul sau gol pentru Steaua intr-o partida oficiala. Foto Facebook

F.C. Steaua Bucureşti a remizat cu F.C. C.F.R. 1907 Cluj-Napoca, scor 1-1, într-un meci de fotbal contând pentru etapa a treia din Liga Întâi, disputat sâmbătă seară, 25 iulie 2015, pe Arena Naţională. Golurile partidei terminate la egalitate au fost marcate de către Tudorie (min. 57) şi Tiago Lopes (min. 16).

Steaua Bucuresti - CFR Cluj 1-1. Rezumat video complet (Liga 1) 2015 HD



Rezumat complet FC Steaua Bucuresti - CFR 1907 Cluj 1-1
Etapa 3, Liga 1, 25.07.2015
by Rezumate Fotbal HD (YouTube), 25 iul. 2015

Campionii Romaniei au inregistrat cel de-al doilea meci fara victorie pe teren propriu in acest sezon de Liga 1, remizand, scor 1-1, cu CFR Cluj.
Oaspetii au deschis scorul in minutul 16, cand Paun a profitat de o greseala a apararii Stelei si i-a centrat perfect in fata portii lui Tiago Lopes, care nu i-a dat nicio sansa lui Nita, aflat la prima partida ca titular in acest sezon, dar si in postura de capitan de echipa. Cu toate ca incepusera mai bine partida si au avut o ocazie mare la sutul puternic al lui Neagu, iar Tudorie a inscris, dar reusita a fost anulata pe motiv de ofsaid, ros-albastrii s-au vazut nevoiti sa intre la pauza condusi.
In a doua parte a partidei, elevii lui Mirel Radoi au iutit jocul si au pus foarte multa presiune pe poarta lui Minca, acesta din urma nemaiputand face nimic in in minutul 57, cand Alcenat, care debutase in tricoul Stelei cu doua minute mai devreme, i-a centrat excelent lui Tudorie, care a inscris primul sau gol intr-o partida oficiala. Oaspetii au preferat sa fragmenteze jocul prin faulturi dure sau prin simularea crampelor si a problemelor medicale, nereusind sa le mai puna probleme stelistilor, care au cautat in zadar golul victoriei. Cea mai mare sansa a avut-o pustiul Mihalcea, intrat in minutul 79 in locul lui Enceanu, al carui sut a trecut foarte aproape de bara.
In alta ordine de idei, Catalin Carp a debutat si el in tricoul Stelei, chiar impotriva echipei pentru care a evoluat anul trecut si a fost inlocuit chiar de catre Alcenat, in minutul 55.
Mirel Radoi a preferat sa menajeze cativa dintre jucatorii cu mai multe partide disputate, in vederea meciului de miercurea viitoare, din preliminariile UEFA Champions League, impotriva sarbilor de la Partizan Belgrad. Astfel, directorul sportiv al Stelei i-a lasat acasa pe Chipciu, Popa, Tade, Papp, precum si pe accidentatii Varela si Stanciu, in timp ce Cojocaru si Sulley au fost rezerve.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:
FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ 1-1
Au marcat: Tudorie 57/ Tiago Lopes 16
FC Steaua: Nita - Rapa, Carp (Alcenat '55), Tosca, Guilherme - Neagu, Tahar - Iancu (Gradinaru '46), Enceanu (Mihalcea '79), Hamroun - Tudorie.
Director sportiv: Mirel Radoi.
CFR Cluj: Minca - D. Filipe, Tinc, Larie, Camora - Tiago Lopes, Muresan (Nascimento '86), Petrucci, Paun (Goncalvez '61) - Guima, Rosu (C. Lopez '46).
Antrenor: Francisc Dican.
Cartonase galbene: Guilherme '25, Tosca '39 / Camora '69, Minca '73, Nascimento '89
Arbitri: Cristian Balaj (central) - Vladimir Urzica, Aurel Onita (asistenti) - Dragos Istrate (rezerva)
Observatori: Marian Dorobantu, Adrian Ionescu.

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial - Al doilea semiesec la rand pe National Arena!

9 comentarii:

  1. :))Adica aici a fugit aseara al meu sot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O plimbare la Bucuresti, la National Arena, nu strica niciodata. :))

      Ștergere
    2. :) Ei,n-a fugit chiar atat de departe...

      Ștergere
    3. angi, da' pentru cine a fugit,spune,pt. Steaua sau pt. CFR ?!

      Ștergere
  2. ...nu ajunge,Steaua !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua a jucat cu echipa a doua, de rezerve. Au fost menajati titularii pentru ca miercuri Steaua are un meci important in preliminariile Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad. :)

      Ștergere
  3. ...m-am gândit că fiind aproape nouă,echipa,n-ar fi stricat încă un meci,împreună,așa pentru sudare !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dar antrenorul s-a gandit sa scape de cateva accidentari nedorite la jucatorii de baza. Meciurile cu CFR au fost totdeauna stranse.
      Daca jucau titularii Steaua castiga sigur. :)

      Ștergere