miercuri, 15 iulie 2015

REZUMAT VIDEO GOLURI: AS TRENCIN - FC STEAUA BUCUREŞTI, 0-2 (turul al doilea preliminar din Liga Campionilor, 14.07.2015)

rezumat video goluri Trencin Steaua 0-2 rezumat complet Trencin Steaua Bucuresti 0-2 Liga Campionilor UCL AS Trencin FC Steaua Bucuresti 0-2 YOUTUBE Zilina marti 14 iulie 2015 UEFA Champions League turul 2 Trencin FCSB 0-2 video golurile lui stanciu si hamroun youtube all goals highlights trencin steaua 0-2 rezumatul partidei meciului dintre trencin si steaua turul al doilea preliminariile UCL trencin steaua bucuresti 0-2 antrenorul Mirel Radoi
Trencin - Steaua Bucuresti 0-2 (turul 2 preliminar UCL, 14.07.2015) Foto Facebook Steaua

Trencin - Steaua 0-2 | Rezumat complet - 7 min. (UEFA Champions League)



Rezumat complet AS Trencin - FC Steaua Bucuresti (UEFA Champions League - Calificari)
Goluri: Nicusor Stanciu, Hamroun.
Rezumat complet al ocaziilor, golurilor si fazelor importante din partida Trencin - Steaua, primul meci din dubla stelei cu Trencin.
YouTube

Steaua s-a impus marti seara, cu 2-0, in deplasarea de la Zilina, impotriva celor de la AS Trencin, in prima mansa a turului II preliminar al UEFA Champions League.
Nicuşor Stanciu, cu o executie de mare efect si debutantul Jugurtha Hamroun au sporit considerabil sansele de calificare in urmatoarea faza a competitiei, cei doi aducand linistea in tabara ros-albastrilor in minutele 64 si 70. Daca in prima repriza gazdele au pus, in multe momente, stapanire pe joc si au aratat calitate in joc, elevii lui Mirel Radoi au iesit de la vestiare, in partea secunda, mult mai motivati si cu dorinta de a demonstra de ce Steaua detine recordul european de prezente consecutive in faza grupelor din UEFA Champions League sau UEFA Europa League. Acestia au dominat jocul si au impus ritmul, ratand cateva ocazii bune de a majora avantajul obtinut.
In alta ordine de idei, Gregory Tade a debutat pentru Steaua, la fel ca si Hamroun, insa atacantul francez a evoluat timp de 87 de minute, timp in care a hartuit mereu apararea slovacilor si a contribuit la reusita lui Hamroun, acesta deviind decisiv pentru centrarea excelenta a lui Adrian Popa.
Din pacate, partida retur, de miercurea viitoare, de pe National Arena, se va disputa fara spectatori, in urma suspendarii primite de la UEFA, insa campionii Romaniei spera sa obtina o noua victorie, care sa le asigure, pe langa calificare, un punctaj sporit la nivelul coeficientilor.
Delegatia Stelei va reveni miercuri seara, in jurul ore 20:00, la Bucuresti, acolo unde Mirel Radoi si colaboratorii sai vor incepe pregatirea partidei cu Pandurii, de sambata viitoare, de la Drobeta Turnu-Severin, contand pentru etapa a doua a Ligii 1.
Mai jos puteti citi caseta tehnica a meciului de la Zilina:
AS TRENCIN - FC STEAUA BUCURESTI 0-2 (0-0)
Au marcat: Stanciu 64, Hamroun 70
AS Trencin: Semrinec - Cogley, Ramon, Rundic, Madu - Ibrahim (Koolwijk '79), Lobotka, Bero - Guba (Wesley '59), Jairo, Van Kessel
Antrenor: Martin Sevela
FC Steaua: Cojocaru - Papp, Tamas, Varela, Guilherme - Muniru, Breeveld (Tahar '81) - A. Popa, N. Stanciu, Chipciu (Hamroun '59) - Tade (Tudorie '87)
Director sportiv: Mirel Radoi
Cartonase galbene: Madu '51, Wesley '63, Ibrahim '75 / Tamas '63, Hamroun '64, Breeveld '75
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Spania, cu Alejandro Hernandez la centru. Hernandez a fost ajutat la cele doua linii de Teodoro Sobrino si de Cesar Garcia Fernandez, iar rezerva a fost Iglesias Villanueva.
Delegat UEFA a fost francezul Claude Runavot, iar observator de arbitri Laszlo Vagner din Ungaria.

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

2 comentarii:

  1. steaua se califica sigur in turul 3 UCL dupa returul cu trencin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur Steaua Bucuresti va trece de Trencin in preliminariile din Liga Campionilor 2015.

      Ștergere