duminică, 16 august 2015

Lucian Bute, victorie prin K.O. tehnic! "Sunt înapoi la treabă!"

Lucian Bute KO tehnic cu italianul Andrea di Luisa Lucian Bute a castigat meciul duminica 16 august 2015 victoria lui Bute cu Di luisa 16.08.2015 duminica dimineata prima reactie dupa meci a lui Lucian Bute Sunt inapoi la treaba prima declaratie Bute 2015
Lucian Bute / FOTO: Facebook Lucian Bute

Pugilistul Lucian Bute a obținut a 32-a victorie la profesioniști, a 25-a prin K.O., duminică, ÎN DIRECT LA TVR 1 și TVR HD, în fața italianului Andrea di Luisa, deținătorului titlului EBU-EU la categoria supermijlocie, într-o gală organizată la Montreal, informează Ştirile TVR.

Gălățeanul de 35 de ani l-a trimis la podea pe campionul european în repriza a patra, cu un croșeu de stânga, acesta s-a ridicat când arbitrul a ajuns cu numărătoarea la opt, dar antrenorul adversarului a aruncat prosopul în ring imediat după ce românul l-a devastat pe Di Luisa cu o altă serie violentă de lovituri.

"Aşa cum am spus, Lucian Bute se întoarce. Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt înapoi la treabă. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut", a spus Lucian Bute imediat după primul său meci în ultimele 19 luni.

Dacă Lucian Bute avea 31 de victorii la profesioniști, dintre care 24 prin K.O., și 2 eșecuri, în fața lui Jean Pascal și a lui Carl Froch, Andrea Di Luisa avea un palmares de 17 succese la profesionişti (13 K.O.-uri) şi 2 eşecuri, ambele prin K.O. Toate luptele italianului au avut loc în propria ţară.

Românul s-a operat de două ori în 2013: prima oară la arcada stângă, la sfârșitul lunii ianuarie, și a doua oară în data de 10 mai, pentru îndepărtarea unor monturi de oase care îi apăsau pe tendoane, la brațul stâng.

Şi la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, Lucian Bute anunţa că îşi doreşte să redevină campion mondial.

Sursa: Lucian Bute - victorie prin K.O. tehnic! "Sunt înapoi la treabă!" - http://stiri.tvr.ro/lucian-bute-victorie-prin-k-o-tehnic-sunt-inapoi-la-treaba_64066.html

M-am intors,Je suis de retour...I am back....
Posted by Lucian Bute on 15 August 2015

2 comentarii: