sâmbătă, 12 septembrie 2015

VIDEO NOU: Delia - LIVE la Media Music Awards 2015. Delia & Kaira și Smiley, cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015!

Delia LIVE la Media Music Awards 2015 Delia Matache Sibiu 3 septembrie 2015 YOUTUBE VIDEO NOU Delia LIVE la Media Music Awards 2015 Delia Matache Munteanu 5 premii muzicale cu kaira pe aripi de vant delia cinci premii media music awards Delia Matache Da am o geanta plina cu premii Delia facebook poza imagini poze 2015 Delia LIVE la Media Music Awards 2015 poze imagini delia matache facebook official delia septembrie 2015
Delia (Media Music Awards 2015, Sibiu, 3 septembrie) Foto: Facebook Delia Official

Delia Matache şi Kaira, cu melodia "Pe aripi de vânt", și Smiley, cu piesa "Oarecare", au obținut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015, care a avut loc joi seara, 3 septembrie, în Piața Mare din Sibiu, în fața a peste 40.000 de spectatori, informează Agerpres.

Astfel, Delia şi Kaira și-au adjudecat cele mai multe premii pe categorii — cinci cu hitul lor "Pe aripi de vânt". Piesa a avut cele mai multe vizualizări pe Youtube în ultimul an pentru o melodie românească (peste 25 milioane), a fost considerată cel mai bun featuring, a obținut premiul la categoria "Best Pop", un premiu special pentru că a fost melodia care a stat cel mai mult pe primul loc în topuri (18 săptămâni, un record pentru ultimii ani), dar a câștigat și la categoria "Cel mai bun videoclip", mai notează Agerpres.

Delia - LIVE la Media Music Awards 2015 VIDEO



Media Music Awards 2015, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV, a avut loc pe 3 septembrie 2015 la Sibiu. Peste 40 de artisti romani au urcat pe scena.
by MediaMusicAwardsTV (YouTube), 9 sept. 2015

De asemenea, Smiley, cu a lui piesă "Oarecare", lansată în acest an la cererea publicului, după ce inițial fusese doar o temă pentru o reclamă, a obținut și el cinci premii — la categoriile "Fastest climber" (melodia care a urcat cel mai repede pe prima poziție în topuri), "Best Male Act", "Cea mai difuzată melodie a verii", "Kiss award" și "MTV award", potrivit Agerpres.

Sursa: www.agerpres.ro/cultura/2015/09/04/delia-kaira-si-smiley-cele-mai-multe-premii-la-gala-media-music-awards-2015-08-28-05

Sursa foto: Delia Official (Facebook) - www.facebook.com/OfficialDelia

2 comentarii:

  1. Super interpretari pentru Delia si Kaira la Media Music Awards 2015 !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Delia Matache canta excelent, iar Delia cu Kaira au facut o treaba excelenta cu melodia "Pe aripi de vant".

      Ștergere