luni, 28 septembrie 2015

REZUMAT VIDEO GOLURI: Steaua Bucureşti - Voluntari, 3-1 (Liga 1, etapa a 12-a, 27.09.2015)

REZUMAT VIDEO GOLURI Steaua Voluntari 3-1 27.09.2015 etapa 12 liga 1 fotbal youtube video FC Steaua Bucuresti Voluntari 3-1 FCSB duminica aseara 27 septembrie 2015 arena nationala bucuresti golurile partidei steaua voluntari 3-1 video rezumatul meciului fc steaua bucuresti fc voluntari 3-1 golurile stelei in meciul cu voluntari hamroun alex chipciu nicusor stanciu toate golurile partidei steaua voluntari 3-1 27.09.2015 youtube video rezumatul meciului de aseara dintre steaua si voluntari 27 septembrie 2015 duminica seara youtube national arena steaua voluntari 3-1 toate golurile meciului youtube video rezumat fcsb voluntari 3-1
Nicusor Stanciu marcheaza din penalti in partida Steaua - Voluntari 3-1. Foto Facebook

FC Steaua Bucureşti a învins pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 într-un meci de fotbal contând pentru etapa a douăsprezecea a Ligii Întâi, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti duminică seară, 27 septembrie 2015. Golurile Stelei au fost marcate de Hamroun (min. 8), Alex Chipciu (min. 44) şi Nicolae Stanciu (min. 66., lovitură de la 11 metri), iar pentru Voluntari a înscris din penalty olandezul Johannes Goosens în minutul 68.

FC Steaua Bucuresti - FC Voluntari 3-1. Rezumat video, toate golurile meciului



Liga 1 Romania: FC Steaua 3-1 FC Voluntari
Goluri: Hamroun, Chipciu, Stanciu / Goossens
by S TV (YouTube), 27 septembrie 2015

Mai multe faze din meciul de aseară al Stelei puteţi vedea aici, pe site-ul oficial DigiSport.Ro (Video rezumat- Steaua - FC Voluntari): www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/live-text/VIDEO+Steaua+-+Voluntari+

Nicolae Stanciu, golul 20 la meciul 100!

Steaua a castigat, fara drept de apel, scor 3-1, partida din etapa a 12-a, impotriva celor de la FC Voluntari si a revenit pe locul 3 in clasament, la doua puncte in urma liderului Astra Giurgiu.
Hamroun a deschis scorul in minutul 8, cand a profitat de sutul respins al lui Nicolae Stanciu si l-a executat pe Balaur. Din nefericire pentru el, algerianul a parasit terenul de joc in minutul 30, acuzand o accidentare si a fost inlocuit de Enceanu.
In minutul 44 a iesit la rampa Chipciu, care a profitat de o pasa a lui Kharja (care il servise excelent si la meciul cu Concordia Chiajna, cand a obtinut un penalty) si a facut 2-0, aducand linistea pentru Campioni. Acelasi Chipciu a obtinut o lovitura de pedeapsa in minutul 64, ajungand la al doilea meci consecutiv acasa cand inscrie si scoate un penalty.
Responsabil cu ducerea scorului la 3-0 a fost Nicolae Stanciu, care a atins, duminica seara, borna de 100 de partide in tricoul Stelei, precum si cea de-a 20-a reusita pentru ros-albastri.
Oaspetii au inscris tot din penalty, prin Goossens, dupa o faza in care Papp l-a tras de tricou pe Novakovic.
Au urmat ratarile lui Tade si Enceanu, precum si ocazia mare a lui Vodut pentru oaspeti.
Ros-albastrii au ajuns, astfel, la a treia victorie consecutiva in decurs de o saptamana si au primit doua zile libere, urmand ca miercuri sa revina la antrenamente pentru a pregati partida de la Iasi, cu CSMS, din ultima etapa a turului Ligii 1 (sambata - 21:00).

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:
FC STEAUA - FC VOLUNTARI 3-1 (2-0)
Au marcat: Hamroun 8, Chipciu 44, Stanciu 66/ Goossens 68
FC Steaua: Nita - Rapa (59 Papp), Varela, Tosca, Guilherme - Stanciu, Kharja (71 Tade), Filip - Adi Popa, Hamroun (32 Enceanu), Chipciu
Antrenor: Dumitru Dumitriu
FC Voluntari: Balauru - Rus, Achim, Novakovic, Briceag - Maftei, Goosens, Pirvulescu ( 58Kone) - Pancu, Ad. Balan (53 Vodut), Mihai Costea (78 Iorga)
Antrenor: Mircea Radulescu
Cartonase galbene: Rapa 35, Papp 69, Tosca 72, Guilherme 87/ Goossens 63, Achim 64
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galati); arbitri asistenti: Mircea Orbulet (Bucuresti), Dragos Mihai Iliescu (Craiova); arbitru de rezerva: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) — CCA, Mircea Calin (Bucuresti) — LPF

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

4 comentarii:

  1. excelent a jucat steaua cu voluntari. a inceput sa dea si goluri echipa, joaca mai bine de la un timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Steaua joaca la vreo 60% din potential. Cand se va omogeniza echipa de baza, jocul Stelei va fi mult mai frumos.

      Ștergere
  2. Da, aşa e. Par să începe să mişte un pic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam ca Steaua a marcat 3 goluri valabile contra Astrei Giurgiu, care au fost anulate eronat de arbitru. Steaua trebuia sa bata cu 3-2 in acel meci.

      Ștergere