joi, 29 octombrie 2015

ADDA - "Lupii" (melodie nouă, videoclip oficial) - 2015

2015 melodie noua ADDA Lupii piesa noua ADDA Lupii cea mai noua melodie a Addei Lupii 28.10.2015 noul single videoclip official ADDA Lupii youtube new single 2015 demoga music ADDA Lupii ultima melodie muzica romaneasca noua adda 2015 lupii adda noul hit adda 2015 Baladda Records ultimul hit 28 octombrie 2015 Adda Lupii ultima piesa youtube cel mai recent single adda lupii 2015 Global Records adda lupii 2015 DeMoga Music cea mai recenta melodie adda lupii 2015 mesajul piesei adda lupii 2015 refrenul preluat din folclorul romanesc adda lupii 2015 ultima piesa adda alecsandra moldovan lupii alexandra moldovan 2015 cel mai noul cantec adda lupii 2015 muzica noua adda 2015 new video new song adda 2015 freh video adda lupii 2015 new music
ADDA - Lupii (piesa noua, videoclip oficial, new single, 28.10.2015) Foto Facebook Adda

ADDA a lansat o nouă melodie, "Lupii", şi videoclipul oficial al cântecului miercuri, 28 octombrie 2015. Piesa este compusă de către Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma şi Ionuţ Vasilache în studiourile DeMoga Music, refrenul fiind preluat din folclorul românesc. Regia clipului noului single îi aparţine lui Bogdan Daragiu.
Vizionare plăcută!

ADDA - Lupii (Nu plange, ADDA - 2016)



Videoclip cu ADDA interpretand piesa "Lupii". (C) 2015 Baladda Records / Global Records
Muzica: Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut Vasilache
Text/ Versuri: Adda (refrenul este preluat din folclor)
Regie si imagine: Bogdan Daragiu
Productie video: Cristian Puchiu, Catalin Rizea
Make Up : Alex Ifimov
Hair: Raluca Topescu
Styling: Andra Moga
Actori/ Dansatori: Georgiana Tudorache, Pyciu, Danuta, Alex, Razvan Doroftei
Piesa produsa de Baladda Records & Global Records la DeMoga Music.
by ADDA (YouTube), 28 octombrie 2015

"Am scris piesa asta in cel mai greu moment din cariera mea, un moment in care toata lumea m-a trantit la pamant. M-am descurajat vazand ca anumiti oameni iti sunt aproape doar cand esti bine si uita de tine cand esti jos. M-am intristat sa vad cata ura si judecata exista intre oameni. Piesa asta e de fapt o rugaciune, din versuri reiese ca ciobanul e de fapt Dumnezeu. Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am inceput sa scriu «Lupii», am vrut sa ma las de muzica, dar in timp ce puneam pe hartie «da-mi putere sa mai cant, ca sa nu mai curga lacrimi pe pamant» mi-am dat seama ca nu vreau cu adevarat asta. Mi-am dat seama ca eu scriu muzica pentru oameni, ca sa se regaseasca in stari si sentimente si sa le transmit intr-un fel sau altul ca nu sunt singuri, ca si altii trec prin intamplari similare. Si vreau sa le spun ca orice s-ar intampla, totul o sa fie bine, ca nu trebuie sa renunte la visele lor, indiferent de ce greutati intampina!", a scris ADDA pe pagina sa oficială de Facebook ieri, la lansarea celui mai recent single.

Sursa foto: ADDA (Facebook) - www.facebook.com/addaofficialmusic

5 comentarii:

  1. Frumoasă piesă,îmi place!
    Zi excelentă,Cristi!
    Mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasă piesă,îmi place!
    Zi excelentă,Cristi!
    Mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut cea mai noua melodie din 2015 lansata de ADDA - "Lupii"! O zi faina! Cu placere, multumesc si eu! :)

      Ștergere
  3. dispecerul de servici29 octombrie 2015 la 21:29

    Frumoasa piesa :) Sa mai ascultam si muzica romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai noua piesa a Addei, "Lupii", este una dintre cele mai bune piese romanesti din 2015.

      Ștergere