luni, 5 octombrie 2015

VIDEO: Elizabeta Samara - Jie Li. Elizabeta Samara a cucerit medalia de aur şi titlul de campioană la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Ekaterinburg!

aromani celebri elizabeta samara jucatoare de ping pong tenis de masa youtube elizabeta samara jie li rezumat video finala europene rusia 2015 Table Tennis EC 2015 ping pong rezumat video Elizabeta Samara vs Jie Li FINAL HIGHLIGHTS VIDEO Machidoanca Elizabeta Samara a devenit campioana europeana la tenis de masa ping pong 4 octombrie 2015 Aur pentru Elizabeta Samara la Europenele de Tenis de Masă, în proba de simplu! machidoni celebri elizabeta samara jucatoare tenis de masa campioana europeana ekaterinburg 2015 rusia Table Tennis EC 2015 Elizabeta Samara vs Jie Li FINAL HIGHLIGHTS VIDEO
Machidoanca Elizabeta Samara a devenit campioana europeana la simplu. Foto Facebook

Aur pentru Elizabeta Samara la Europenele de Tenis de Masă, în proba de simplu!
Elizabeta Samara a mai cucerit şi două medalii de argint la Ekaterinburg, una la dublu feminin şi una obținută cu echipa României, informează Ştirile TVR.

Elizabeta Samara a cucerit duminică medalia de aur şi titlul de campioană la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Ekaterinburg (Rusia). În finală, ea a dispus de olandeza Jie Li cu 4-3 (11-6, 9-11, 3-11, 11-7, 12-14, 11-4, 11-4).

În semifinale, Samara a trecut de o reprezentantă a gazdelor, Polina Mihailova, cu scorul de 4-1 (12-10, 6-11, 14-12, 11-6, 11-4), iar Jie Li a trecut în penultimul act de Yu Fu (Portugalia), cu 4-1 (11-9, 6-11, 11-8, 11-8, 11-6).

Jie Li este triplă campioană europeană cu echipa Olandei, iar anul acesta a cucerit argintul la individual și pe echipe la Jocurile Europene de la Baku.

Elizabeta Samara a mai obţinut două medalii de argint la Europenele de Tenis de Masă de la Ekaterinburg.

Perechea formată din românca Elizabeta Samara și unguroaica Georgina Pota a fost învinsă de cuplul Melek Hu (Turcia)/Yanfei Shen (Spania), cu 4-1 (11-4, 11-7, 11-9, 11-13, 11-4), duminică, în finala probei feminine de dublu la Campionatele Europene de tenis de masă de la Ekaterinburg (Rusia), transmite Agerpres.

Pentru Samara este a doua medalie de argint cucerită la Ekaterinburg, după cea obținută cu echipa României.

Este cea mai bună performanţă din cariera Elizabetei Samara, ea devenind a treia campioană europeană a României la tenis de masă, dupa Maria Alexandru şi Otilia Bădescu, notează Ştirile TVR.

Vezi mai multe detalii, fotografii şi un material video pe www.stiri.tvr.ro/aur-pentru-elizabeta-samara-la-europenele-de-tenis-de-masa-in-proba-de-simplu_65921.html

Felicitări, Elizabeta Samara! Suntem mândri de tine!

Table Tennis EC 2015. Elizabeta Samara vs Jie Li. FINAL HIGHLIGHTS VIDEO



by MrTheportal (YouTube), 4 oct. 2015

2015 ITTF European Championships Singles Champions Celebrations



Check out how the singles winners from the Liebherr 2015 European Table Tennis Championships celebrate!
Check out more videos from the Euro Champs here: http://ettu.laola1.tv.
by Official ITTF Channel (YouTube), 4 octombrie 2015

Sursa foto: Eliza Samara (Facebook) - www.facebook.com/ElizabetaSamara

4 comentarii:

  1. Bravo ei! Merită toată admirația și felicitările noastre.
    Și tu meriți felicitări că ne ții la curent cu evenimentele frumoase din lumea sportivă și lumea muzicală românească și străină.

    Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, Elizabeta Samara merita din plin respectul si toate aprecierile noastre. Multumesc mult! O zi faina! :)

      Ștergere
  2. De fapt, cred că a fost campionatul România- China! Bravo ei!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, unele selectionate din tari europene, si nu numai, au jucatoare chineze de ping pong.

      Ștergere