duminică, 15 noiembrie 2015

MELODIE NOUĂ: Brighi - "Invizibilă". VIDEOCLIP NOU OFICIAL (2015)

2015 melodie noua Brighi Invizibila piesa noua Brighi Invizibila Brigitta Balogh Vocea Romaniei new single 2015 Brighi Invizibila ultima melodie 12.11.2015 cat music romania youtube Brighi Invizibila 2015 videoclip nou official single youtube Brighi Invizibila 12 noiembrie 2015 official video new song muzica noua Brighi Invizibila cel mai recent single 2015 noul hit Brighi Invizibila ultimul cantec melodii noi videoclipuri fresh single youtube cat music official videos Brighi Invizibila
Brighi - Invizibila (piesa noua, videoclip oficial, new single, 12.11.2015) Foto Facebook

Brighi (Brigitta Balogh), fostă concurentă la emisiunea "Vocea României" (Pro TV), a lansat o nouă melodie, "Invizibilă", şi videoclipul oficial al cântecului joi, 12 noiembrie 2015. Este prima piesă compusă de Brighi în carieră, iar regia clipului noului single îi aparţine lui Dan Petcan.
Videoclipul a fost prezentat în premieră pe YouTube de Cat Music Romania. Vizionare plăcută!

Brighi - Invizibila (Official Video) New Single 2015



Brighi - Invizibila (Official Video, New Song) by Cat Music
Muzica: Brighi, Gabriel Baruta
Text/Versuri: Brighi
Aranjament si productie: Gabriel Baruta / Mosquito Production
Mix: Gabriel Baruta, Alex Cotoi
Master: Christian Varga
Regizor: Dan Petcan
by Cat Music (YouTube), 12 nov. 2015

“Suntem in secolul 21 si, totusi, cel mai mare business din lume este traficul de persoane. Drogurile si armele se vand doar o data. Insa, pe un om poti sa-l vinzi de 10 ori pe zi, in fiecare zi, ani la rand, pana ii cedeaza trupul. Asta trebuie sa se opreasca. Atat timp cat exista aceasta cerere pe piata mizerabila, se vor face si oferte.
Scopul meu este sa trezesc lumea la realitate si sa vada ce se intampla in jurul lor, nu doar sa priveasca nepasator si sa shareuiasca niste stiri pe retelele de socializare. Sa dea o mana de ajutor si sa realizeze ca doar pentru ca unele lucruri sunt prea urate ca sa se mediatizeze, asta nu inseamna ca nu se si intampla”, declara Brighi, potrivit site-ului oficial CatMusic.Ro.

Mai multe detalii despre cea mai noua piesa găsiţi aici: www.catmusic.ro/news/brighi-lanseaza-single-ul-si-videoclipul-invizibila/.

Sursa foto, coperta celui mai recent single lansat de Brighi - Invizibila: Brighi (Facebook) - www.facebook.com/Brighionline

2 comentarii: