luni, 9 noiembrie 2015

REZUMAT VIDEO GOLURI: FC Steaua Bucureşti - FC Botoşani, 5-3 (08.11.2015, etapa a 17-a, Liga 1)

youtube rezumat video goluri Steaua Botosani 5-3 etapa 17 liga 1 FC Steaua Bucuresti Botosani 5-3 la Cluj-Napoca 8 noiembrie 2015 liga intai fotbal rezumat complet full highlights all goals steaua botosani 5-3 cinci toate golurile partidei aseara steaua botosani youtube video rezumat duminica 08.11.2015 liga 1 steaua botosani marcatorii golurile stelei breeveld nicusor stanciu gregory tade cornel rapa golurile meciului steaua botosani 5-3 8 noiembrie 2015 duminica fcsb botosani 5-3 toate golurile partidei steaua botosani etapa 17 liga 1 fotbal
Steaua - Botosani 5-3, partida jucata la Cluj-Napoca, 08.11.2015. Foto Facebook Steaua

FC Steaua Bucureşti a învins pe FC Botoşani cu scorul de 5-3 pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca prin golurile marcate de Nicandro Breeveld (min. 2), Nicolae Stanciu (min. 29 şi 72), Tade (min. 30) şi Râpă (min. 68) într-un meci contând pentru etapa a 17-a din Liga Întâi, disputat duminică seară, 8 noiembrie 2015. Pentru FC Botoşani au înscris în această partidă Dan Roman (min. 26), Martinus (min. 28) şi Cabrera (min. 55).
Cred că a fost cea mai spectaculoasă partidă de fotbal din această ediţie a Ligii 1. Ambele echipe au atacat din primul până în ultimul minut de joc, neglijând în multe momente defensiva.

Steaua - FC Botosani 5-3. Rezumat video, toate golurile partidei



Liga 1 Romania - 08.11.2015 - Stadion Dr. Constantin Radulescu, Cluj-Napoca
FC Steaua Bucuresti 5-3 FC Botosani
Breeveld 2' Stanciu 29' 72' Tade 30' Rapa 68' / Dan Roman 26' Martinus 29' Cabrera 55'
by S TV (YouTube), 8 nov. 2015

Festival de goluri intr-un meci de infarct!

Campionii Romaniei au castigat, duminica seara, cu 5-3, o partida greu de descris impotriva celor de la FC Botosani.

Fortati sa dispute meciul de pe teren propriu la Cluj-Napoca, pe cochetul stadion "Dr. Constantin Radulescu", ros-albastrii au deschis scorul dupa doar 63 de secunde de joc, prin Nicandro Breeveld, care a profitat de o stare de visare a apararii celor de la Botosani si l-a executat cu sange rece pe Iliev. Tahar a avut golul de 2-0 in gheata dupa numai cateva minute, insa a ratat inexplicabil, singur cu portarul, iar oaspetii au produs surpriza in minutele 26 si 28, cand Roman si Martinus au dus scorul la 2-1 pentru FC Botosani. Bucuria moldovenilor a durat mai putin de un minut, deoarece Nicolae Stanciu a egalat cu o lovitura de cap, iar, dupa cateva zeci de secunde, Gregory Tade a punctat pentru prima data din actiune in tricoul Stelei si a dus scorul la 3-2, punand capat unei serii de 4 goluri inscrise in 4 minute la Cluj.

Dupa pauza, acelasi Tahar a ratat o ocazie uriasa de a face 4-2, iar Cabrera a egalat in minutul 55, spre exasperarea ros-albastrilor. Campionii au continuat, insa, sa preseze, iar Cornel Rapa a punctat, in minutul 68, pentru 4-3, reusita sa fiind urmata, la numai 4 minute, de cea a lui Nicolae Stanciu, care a inchis tabela la un neverosimil 5-3.

Fundasul George Miron, intrat la FC Botosani in minutul 35, in locul lui Plamada, a primit cartonasul rosu direct in minutul 89, dupa o lovitura de KO in pieptul proaspat intratului Cristian Ontel. Interesant este faptul ca Miron este jucatorul care le-a provocat accidentari grave lui Paul Papp si Raul Rusescu in sezonul trecut, pe vremea cand evolua pentru Otelul Galati. In alta ordine de idei, arbitrul Catalin Popa s-a dovedit neispirat la acest joc, acordandu-le foarte usor cartonase galbene lui Aymen Tahar (primul fault) si Alexandru Chipciu (in urma unei simulari a lui Martinus), care vor lipsi in derby-ul cu Dinamo, de peste doua saptamani, din cauza cumulului de cartonase.

De mentionat faptul ca, la inceputul partidei, ros-albastrii si oaspetii au intrat pe teren cu un banner dedicat victimelor de la Bucuresti si s-a tinut un moment de reculegere in memoria acestora.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a meciului:

FC STEAUA - FC BOTOSANI 5-3 (3-2)
Au marcat: Breeveld 2, Stanciu 29 si 72, Tade 30, Rapa 68/ D. Roman 26, Martinus 28, Cabrera 55

FC STEAUA: Cojocaru - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme (Carp 76) - Filip, Breeveld - Chipciu, Stanciu, Tahar (Alcenat 81) - Tade (Ontel 86).
Antrenor: Dumitru Dumitriu

FC BOTOSANI: Iliev - Dimitrov, Cordos, Plamada (35 Miron), Popovici - Bordeianu, Vasvari - Martinus, Cabrera (Batin 74), Hadnagy - D. Roman (Ivanovici 45).
Antrenor: Cristian Pustai

Cartonase galbene: Tahar 19, Stanciu 25, Chipciu 66/ Hadnagy 78, Cordos 79, Bordeianu 90+3
Cartonas rosu: Miron 89

Arbitri: Catalin Popa (central) - Marius Marchidanu, Vlad Barleanu (asistenti); Iulian Calin (al patrulea oficial).
Observator LPF: Valer Sulea
Observator CCA: Corneliu Fecioru

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

2 comentarii:

  1. A fost un meci de rasu-plansu. Greseli multiple...goluri parabile si faze de cascadorii rasului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac echipele care ataca atunci cand joaca cu Steaua si nu se apara toata partida, cum a facut FC Botosani ieri... A fost un meci frumos.

      Ștergere