marți, 15 decembrie 2015

REZUMAT VIDEO: Viitorul Constanţa - Steaua Bucureşti, 0-1. Hamroun a marcat golul victoriei Stelei în etapa 22 din Liga 1 (14.12.2015)

Liga 1 etapa 22 Viitorul Steaua 0-1 rezumat video golul lui Hamroun 14 decembrie 2015 viitorul constanta steaua bucuresti 0-1 video rezumat complet youtube scor 1-0 gol Hamroun minutul 3 Viitorul Steaua 0-1 fcsb castiga la ovidiu youtube video highlights viitorul steaua 0-1
Hamroun a inscris golul Stelei in meciul cu Viitorul / Foto: FC Steaua Bucuresti Facebook

FC Steaua Bucureşti a învins pe FC Viitorul Constanţa în deplasare cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Jugurtha Hamroun (min. 3) într-un meci disputat luni, 14 decembrie 2015, la Ovidiu. Partida de fotbal jucată aseară a contat pentru etapa a 22-a din Liga 1.

Viitorul - Steaua 0-1. Rezumat video complet, golul lui Hamroun



Liga 1 Rezumat video / Highlights - 14.12.2015
FC Viitorul 0-1 Steaua Bucuresti
A marcat Hamroun in min. 3.
by S TV (YouTube), 14 decembrie 2015

Victorie foarte importanta la Ovidiu!

Campionii Romaniei au obtinut o victorie extrem de importanta, scor 1-0, pe terenul ocupantei locului secund, FC Viitorul si se mentin, astfel, la opt puncte in urma liderului Astra Giurgiu.
Jugurtha Hamroun a profitat, in minutul 3, de o lansare excelenta a lui Varela si l-a invins pe Buzbuchi cu un sut excelent la coltul lung. Ros-albastrii au avut multe momente in care au controlat jocul, insa elevii lui Gheorghe Hagi au dat o replica destul de buna si au pus in dese randuri in pericol poarta lui Nita. Gregory Tade ar fi putut sa inchida meciul atat in prima repriza, cat si in a doua, cand a ratat cateva ocazii importante de a inscrie.
Dupa eliminarea destul de usoara a lui Paul Papp din minutul 60, stelistii si-au vazut misiunea complicata si au fost nevoiti sa se concentreze pe faza defensiva. In ultimele 10 minute, a iesit la rampa Florin Nita, care a avut cateva interventii extraordinare si a pastrat scorul inscris pe tabela inca din minutul 3.
Joi seara, cele doua echipe se vor intalni din nou, la Ovidiu, de aceasta data in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Timisoreana.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a jocului:
FC VIITORUL - FC STEAUA 0-1 (0-1)
A marcat: Hamroun 3
FC Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli - Achim, Nedelcu (Ganea '66), Filip – Nicolita (I. Hagi '76), Cernat, Aganovic (Chitu '46).
Antrenor: Gheorghe Hagi
FC Steaua: Nita - Papp, Varela, Tosca, Guilherme - Filip, Breeveld (Alcenat '67), Sulley (Tudorie '90+3) - Popa, Tade, Hamroun (Tahar '78).
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Cartonase galbene: Nicolita '18, Mitrea '66 / Filip '18, Hamroun '20, Breeveld '54, Papp '55, '60
Cartonas rosu: Papp '60
Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de asistentii Vasile Marinescu si Valentin Avram. Arbitru de rezerva a fost Horia Gabriel Mladinovici, iar observatori Irina Mirt si Catalin Popa.

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

liga 1 etapa 22 romania fotbal youtube rezumat video viitorul constanta steaua bucuresti 0-1 14.12.2015 duminica liga 1 etapa 22 golul victoriei stelei in meciul de aseara hamroun viitorul steaua 0-1 video rezumat complet youtube highlights viitorul constanta steaua bucharest 0-1 rezumatul partidei viitorul fcsb 0-1 youtube 14 decembrie 2015
Nita apara sutul lui Chitu din minutul 87 / Foto: FC Steaua Bucuresti (Facebook)

După opinia mea, portarul Niţă a fost cel mai bun jucător al Stelei în partida cu Viitorul de aseară.

Un comentariu:

  1. hamroun si nicusor stanciu sunt cei mai in forma jucatori stelisti! reghe a facut o treaba excelenta de cand a revenit la steaua. cu bourceanu, pintilii si ceilalti jucatori noi care vor veni, steaua bucuresti va bate tot in 2016!!

    RăspundețiȘtergere