vineri, 18 decembrie 2015

Trupa Vunk - "Ce miracol să te am" (piesă nouă, lyric video) - 2015

2015 vunk melodii noi video trupa vunk new single 2015 piesa noua Vunk Ce miracol sa te am melodie noua Vunk Ce miracol sa te am noul single 2015 youtube melodie noua despre fetita lui Cornel Ilie Vunk Ce miracol sa te am 2015 melodie noua Vunk Ce miracol sa te am piesa noua Vunk Ce miracol sa te am 16 decembrie 2015 ultima melodie Vunk Ce miracol sa te am 18.12.2015 mediapro music youtube cel mai noul single trupa Vunk Ce miracol sa te am 16.12.2015 videoclip nou vunk decembrie 2015 filmare aeriana Bucuresti noul cantec formatia Vunk Ce miracol sa te am cea mai recenta melodie trupa vunk 2015 noul single formatia vunk 2015 melodii noi vunk 2015 muzica noua trupa Vunk Ce miracol sa te am new song vunk 2015 ultimul single trupa vunk decembrie 2015
Vunk - Ce miracol sa te am (piesa noua, video, new single, 16.12.2015) Foto: Petru Ivu

Trupa Vunk a lansat o melodie nouă, "Ce miracol să te am", însoţită de un videoclip cu versuri (lyric video) miercuri, 16 decembrie 2015, pe contul oficial de YouTube al formaţiei. Piesa este compusă de către Cornel Ilie şi Gabriel Maga, iar clipul noului single este unul inedit, filmat în Bucureşti.
Cântecul "Ce miracol să te am" a fost interpretat în premieră live miercuri la concertul "Hituri si mituri" din Hard Rock Cafe Bucharest. Piesa a fost prezentată ieri şi pe canalul de YouTube MediaPro Music.
Melodia a fost inclusă pe albumul caritabil "Salvaţi-vă îngerii" în anul 2008, fiind cântată atunci de actorii Emilia Popescu şi Florin Piersic.
Vizionare plăcută!

Vunk - Ce miracol sa te am (Official Lyric Video) New Single 2015



Vunk - Ce miracol sa te am (Lyric Video, New Song)
Text: Cornel Ilie
Muzica: Cornel Ilie, Gabriel Maga
Aerial shots by Flycams.ro & Thebrothersm.eu

"Să nu uităm să ne bucurăm de cei pe care îi avem în viața noastră, să apreciem mai mult lucrurile simple. Privite cu respect și iubire, toate pot fi adevărate minuni. Acest cântec este felul nostru de a ne arăta bucuria și recunoștința față de cei pe care îi iubim și care ne iubesc." - Vunk

(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2015
by MediaProMusic (YouTube), 18 decembrie 2015

“Nu este un colind si nici nu este despre iarna sau Craciun. Dar are linistea, bucuria si starea pe care le cauta toata lumea luna aceasta. Si mai este adevarat ca piesa aceasta, «Ce miracol sa te am», se potriveste foarte bine cu momentul pe care-l traiesc acum”, marturiseste Cornel Ilie de la Vunk, care va petrece anul acesta primul Crăciun alaturi de fetita lui, notează www.topromanesc.ro/2015/12/17/trupa-vunk-lanseaza-piesa-felicitare-ce-miracol-sa-te-am/.

Sursa foto, formaţia Vunk în concert la Hard Rock Cafe Bucharest, "Hituri si mituri" - 16 decembrie 2015: Trupa Vunk (Facebook) - www.facebook.com/VunkOfficial/ Photo by Petru Ivu

GANDURILE SI TRAIRILE IMPACHETATE IN CUVINTE BINE ALESE POT FI CELE MAI FRUMOASE CADOURI. CREEAZA-TI PROPRIA FELICITARE MUZICALA SI BUCURA PE CINEVA DRAG. Click pe Felicitare.Vunk.Ro!

Emilia Popescu & Florin Piersic - Ce miracol sa te am (Album: Salvati-va ingerii)



Piesa cantata de Emilia Popescu si Florin Piersic pe albumul caritabil "Salvati-va ingerii", in 2008.
Muzica & versuri: Cornel Ilie, Gabi Maga
by Vunk Tube, 25 dec. 2011

Un comentariu: