vineri, 29 ianuarie 2016

Cum afli dacă ai telefonul ascultat (interceptat)! Aparatul care detectează telefoanele "ascultate" (Neatza cu Răzvan şi Dani, 29.01.2016, video amuzant)

Cum afli daca ai telefonul ascultat telefonul interceptat Neatza cu Razvan si Dani 29 ianuarie 2016 youtube Neatza Razvan si Dani Antena 1 video amuzant cu Marian Duta Aparatul care detecteaza telefoanele ascultate interviuri la Universitate cu Marian Duta Neatza cu Razvan si Dani Antena 1 emisiunea din 29.01.2016 youtube Aparatul care detecteaza telefoanele ascultate neatza cu razvan si dani youtube antena 1 video haios cu marian duta
Cum afli daca ai telefonul ascultat! (video amuzant cu Marian Duta, Neatza, 2016 )

Reporterul Marian Duţă de la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" (Antena 1) depistează cu ajutorul unui aparat telefoanele care sunt ascultate (interceptate).

Aparatul care detectează telefoanele "ascultate" (VIDEO)În ultima perioadă tot mai multe persoane se plâng că au telefonul ascultat. Reporterul Marian Duţă a decis să le acorde o mână de ajutor cu aparatul care detectează telefoanele care sunt ascultate!, Neatza cu Razvan si Dani, Antena 1, 29-01-2016.
by Neatza cu Razvan si Dani (YouTube), 29 ian. 2016

Sursa foto: http://neatza.a1.ro/faze-tari/aparatul-care-detecteaza-telefoanele-care-sunt-ascultate-id21698.html

2 comentarii:

  1. Ai dreptate! Deşi nu suport Antena, a fost amuzant! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "'Neatza cu Răzvan şi Dani" e cel mai bun matinal TV si una dintre cele mai apreciate emisiuni din Romania. :)

      Ștergere