miercuri, 16 martie 2016

INDIAN WELLS 2016: Simona Halep a învins-o pe Strycova şi s-a calificat în sferturi, unde o va întâlni pe Serena Williams!

indian wells 2016 halep urmatorul meci indian wells 2016 simona halep barbora strycova rezumat video 15.03.2016 halep vs strycova youtube video wta highlights bnp paribas open california usa halep vs strycova marti 15 martie 2016 strycova a abandonat in setul al doilea
Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells 2016/ Foto: (C) BNP Paribas Open

Simona Halep, locul 5 mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Indian Wells, după ce adversara sa din optimi, cehoaica Barbora Strycova (37 WTA), a abandonat la scorul de 6-3, 1-0 în meciul disputat marţi, 15 martie 2016. În următorul meci care se va juca joi dimineaţă, Simona Halep, deţinătoarea trofeului de la Indian Wells, o va întâlni pe americanca Serena Williams, numărul 1 mondial.
"Imi pare rau pentru ea. A fost un start bun pentru mine, am castigat primul set, dar conditiile sunt dificile. Am facut putine greseli si am tinut mingea in teren. Ma asteapta un alt meci dificil. Poate fi Serena, mi-ar placea sa joc impotriva ei. Este cea mai buna jucatoare, dar am incredere, sunt pozitiva, sper sa fie un meci bun", a spus Halep la final, potrivit www.dolce-sport.ro.
Mai multe detalii găsiţi aici: www.dolce-sport.ro/sporturi/tenis/live-simona-halep-barbora-strycova.html.

Mult succes în partida cu Serena Williams, Simona Halep!

2016 BNP Paribas Open Round of 16 | Simona Halep vs Barbora Strycova | WTA Highlights



by WTA (YouTube), 15 mar. 2016

Sursa foto (Image Courtesy): BNP Paribas Open - www.facebook.com/BNPPARIBASOPEN
Simona Halep plays Barbora Strycova in Women's Singles Fourth Round in Stadium 3 at the Indian Wells Tennis Garden in Indian Wells, California Tuesday, March 15, 2016. (Photo by Michael Cummo/BNP Paribas Open)

4 comentarii:

  1. Sper. Mă înnebunește gândul că o nouă înfrângere ar arunca-o mai jos... Nu merită să fie dată jos de pe podium... Păcat că nu se poate mai mult. Rămân cu convingerea că are un antrenor slab...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona Halep este in primele 10 jucatoare ale lumii, indiferent de rezultatul cu Serena Williams.
      Darren Cahill este unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din lume.

      Ștergere
  2. Ba eu cred că este minunat că are ocazia să joace cu cea mai puternică jucătoare a lumii. Marile bătălii călesc luptătorii și dau valoare. Sunt convins că Simona va avea un meci spectaculos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ai mare dreptate. Din pacate, Simona Halep a pierdut meciul cu Serena Williams.
      Totusi Simona are o victorie impotriva Serenei, in 2014 la Turneul Campioanelor din Singapore. :)

      Ștergere