duminică, 20 martie 2016

REZUMAT VIDEO GOLURI: Viitorul - Steaua Bucureşti 1-3 (Liga 1, etapa a 3-a, play-off, 19.03.2016)

rezumat video goluri Viitorul Steaua 1-3 19.03.2016 Liga 1 Viitorul Constanta Steaua Bucuresti video rezumat complet liga 1 playoff viitorul steaua youtube toate golurile Viitorul Constanta Steaua Bucuresti 1-3 play-off etapa 3 liga 1 rezumat video 19 martie 2016 golurile Stelei rezumatul meciului viitorul fcsb youtube rezumatul complet al partidei viitorul steaua bucuresti 1-3
Adi Popa a inscris golul secund al Stelei in partida cu Viitorul / Foto Facebook Steaua

F.C. Steaua Bucureşti a învins în deplasare pe F.C. Viitorul Constanţa cu scorul de 3-1 într-un meci de fotbal contând pentru etapa a treia din play-offul Ligii Întâi, disputat sâmbătă, 19 martie 2016, la Ovidiu. Golurile Stelei din partida jucată aseară au fost marcate de Hamroun, Adi Popa şi Nicuşor Stanciu, iar pentru echipa lui Gheorghe Hagi a înscris Tănase.
După această victorie, Steaua rămâne pe locul al doilea în clasament, la trei puncte în spatele Astrei.

Viitorul - Steaua 1-3. REZUMAT VIDEO, GOLURI. 19.03.2016, PLAY-OFF



LIGA 1 - FC Viitorul - Steaua 1-3 | REZUMAT COMPLET | 19.03.2016
by SportHD (YouTube), 19 mar. 2016

Video rezumat, Viitorul - Steaua, aici: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/live-text/VIDEO+Viitorul+-+Steaua+19+martie+2016.

Cursa de urmarire continua in forta!

Campionii Romaniei s-au deplasat sambata seara la Ovidiu cu scopul de a obtine trei puncte din confruntarea cu Viitorul, care sa le asigure mentinerea la o victorie in urma liderului Astra Giurgiu.

Elevii lui Laurentiu Reghecampf au realizat importanta partidei disputate impotriva echipei lui Gheorghe Hagi si s-au impus cu 3-1, dupa ce la pauza au condus cu 2-0. Jugurtha Hamroun a deschis scorul in minutul 35, dintr-o lovitura de pedeapsa obtinuta de Nicolae Stanciu ca urmare a imprudentei lui Goulon. Dupa nici 5 minute, Adrian Popa s-a demarcat inspirat la o faza fixa executata de Bourceanu, s-a strecurat printre Ganea si Goulon si l-a executat cu sange rece pe Pecanha. In repriza secunda, Nicolae Stanciu si-a intrat in ritm si a inscris fara emotii, dupa o pasa de manual a lui Pintilii. De asemenea, mijlocasul convocat la echipa nationala a mai ratat cateva ocazii importante de a puncta si chiar a inscris in prelungiri, insa golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. De partea cealalta, Florin Tanase a punctat pentru gazde in minutul 73, dupa o faza in care Rusu a obtinut un penalty aparat, in prima faza, de Nita.

Odata cu incheierea acestei etape, ros-albastrii vor beneficia de pauza competitionala ocazionata de partidele echipelor nationale si vor efectua un cantonament de pregatire. In alta ordine de idei, Mihai Pintilii, Adrian Popa si Nicolae Stanciu au fost convocati pentru meciurile Romaniei cu Lituania si Spania, in timp ce Fernando Varela va evolua pentru Capul Verde in "dubla" cu Marocul. De asemenea, Catalin Carp a fost convocat la echipa nationala a Moldovei.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:

FC VIITORUL - FC STEAUA 1-3 (0-2)
Au marcat: Tanase 73/ Hamroun 35, Popa 39, Stanciu 59

FC Viitorul: Pecanha – Benzar, Goulon, Boli, Ganea (Coman ’62) – Marin, I. Filip, De Lucas (Rusu ’46) – Nicolita, I. Hagi (Chitu ’46), Tanase.
Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Steaua: Nita- Enache, Varela, Tosca, Momcilovici - Bourceanu (Bawab '65), Pintilii - Popa, Stanciu, Hamroun (Tamas ’46) – Chipciu (Muniru ’78).
Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Cartonase galbene: Goulon 33, Chitu 49, Nicolita 80, Boli 86/ Bourceanu 37, Chipciu 43, Varela 44

Arbitru: Marcel Birsan (Bucuresti); arbitri asistenti: Ovidiu Artene (Vaslui), Marius Nicoara (Drobeta-Turnu Severin); arbitri asistenti: Lucian Rusandu (Sfantu Gheorghe), Catalin Popa (Pitesti); arbitru de rezerva: Bogdan Velicu (Bucuresti)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Ramnicu Valcea) — CCA, Adrian Ionescu (Bucuresti) — LPF

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

Un comentariu:

  1. steaua a jucat tare de tot cu viitorul constanta!! forza steaua bucuresti, campioana tarii esti!!!

    RăspundețiȘtergere