duminică, 3 aprilie 2016

REZUMAT VIDEO GOLURI: FC Barcelona - Real Madrid 1-2 (2 aprilie 2016). Omagiu pentru Johan Cruyff pe Camp Nou (VIDEO)

rezumat video goluri Barcelona Real Madrid 1-2 rezumatul meciului FC Barcelona Real Madrid 1-2 golurile partidei de aseara  Barcelona vs Real Madrid 1-2 Barca Real highlights youtube Pique Benzema Cristiano Ronaldo
Barcelona - Real Madrid 1-2 (La Liga, Camp Nou, 02.04.2016) Foto Facebook FC Barcelona

FC Barcelona a pierdut, scor 1-2, cu Real Madrid după patru ani în La Liga pe stadionul "Camp Nou", într-un meci disputat sâmbătă, 2 aprilie 2016, contând pentru etapa 31. Golurile partidei de aseară au fost marcate de Pique, pentru Barça, Benzema şi Cristiano Ronaldo pentru madrileni. Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a fost eliminat în minutul 86 pentru cumul de cartonaşe galbene.
Barcelona, care are acum 7 puncte în fața Realului și 6 în fața lui Atletico, poate fi campioană în mai puţin de o lună, scrie presa din Spania, potrivit www.digisport.ro.

Highlights FC Barcelona (1-2) Real Madrid



Highlights FC Barcelona (1-2) Real Madrid | 31rst Round Liga BBVA 2015/2016
by LaLiga (YouTube), 2 apr. 2016

Homenaje a Johan Cruyff en el Camp Nou





#GràciesJohanMosaic tribute to Johan Cruyff before kick-off at FC Barcelona - Real Madrid Mosaic d'homenatge a Johan Cruyff abans del FC Barcelona - Reial Madrid Mosaico de homenaje a Johan Cruyff antes del FC Barcelona - Real Madrid#ElClásico #FCBarcelona #CampNou #LaLiga #FCBMadrid
Posted by FC Barcelona on 2 Aprilie 2016


[PHOTOS | FOTOS]Sponsored by Estrella Damm The Clàsico in pictures http://ow.ly/10duyY El Clàssic en imatges...
Posted by FC Barcelona on 2 Aprilie 2016


Video rezumat complet, Barcelona - Real Madrid: www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/live-text/VIDEO+Barcelona+-+Real+Madrid+2+aprilie+2016
(Barça - Real 1-2. Madrilenii au câștigat în 10, după eliminarea lui Ramos! Gol anulat și bară)

Gràcies Johan‬ Cruyff coregrafie tribune Camp Nou omagiu pentru Cruyff la meciul Barcelona Real Madrid 1-2 2 aprilie 2016 Camp Nou rezumat video barcelona vs real madrid 1-2 toate golurile meciului youtube
Gràcies Johan‬

Barcelona și Real Madrid s-au întâlnit pentru a 232-a oară într-un meci oficial, pe Camp Nou, în primul meci jucat de catalani după decesul legendei clubului blaugrana, olandezul Johan Cruyff. Peste 90.000 de cartoane colorate au creat o coregrafie de senzație, cu mesajul ”Gracies Johan” (Mulțumim, Johan) și cu tricoul cu numărul 14, făcut celebru de Cruyff, informează www.digisport.ro.
Jucătorii catalani au purtat același mesaj și pe piepturi, în locul siglei care atesta câștigarea Campionatului Mondial al Cluburilor.
Totodată, la începutul partidei, toată suflarea prezentă pe Camp Nou a păstrat un minut de reculegere în memoria ”Olandezului zburător”. În minutul 14, deși nu s-a oprit meciul ca la alte partide disputate în Olanda, de exemplu, tot stadionul s-a ridicat în picioare și a aplaudat.

Mai multe detalii citiţi aici:
www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Coregrafie+senzationala+in+memoria+lui+Johan+Cruyff+pe+Camp+Nou+
(VIDEO Coregrafie senzațională în memoria lui Johan Cruyff pe Camp Nou, la El Clasico).

Sursa foto (Photos Courtesy): FC Barcelona (Facebook) - www.facebook.com/fcbarcelona

2 comentarii:

  1. :) Am văzut meciul în direct! Messi nu prea a fost în formă, probabil preocupat de scandalul PANAMA PAPERS, în care este implicat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barcelona a avut mai multe ocazii, dar la fotbal conteaza numai numarul de goluri. :)

      Ștergere