luni, 11 aprilie 2016

REZUMAT VIDEO GOLURI: Steaua - Dinamo 1-1. Liga 1, etapa a 6-a, play-off, 10.04.2016

rezumat video goluri Steaua Dinamo 1-1 liga 1 play-off etapa 6 10 aprilie 2016 goluri partidei de aseara rezumat Steaua Bucuresti Dinamo 1-1 10.04.2016 youtube highlights steaua vs dinamo buc video rezumat complet rezultat final Steaua Dinamo 1-1 scor final Arena Nationala Bucuresti rezumatul meciului Steaua Dinamo 1-1
Steaua - Dinamo 1-1, etapa 6, Liga 1, play-off, 10.04.2016/ Foto: FC Steaua Bucuresti

F.C. Steaua Bucureşti a terminat la egalitate cu F.C. Dinamo Bucureşti, scor 1-1, meciul disputat duminică, 10 aprilie 2016, pe Arena Naţională din Bucureşti, contând pentru etapa a şasea a play-off-ului Ligii Întâi la fotbal. Golurile partidei de aseară au fost marcate de Steliano Filip (autogol) şi Gnohere.

LIGA 1 - Play Off | Steaua - Dinamo 1-1 | Rezumat complet, goluri | 10.04.2016



Rezumat complet, goluri ● Steaua 1 - 1 Dinamo ● Etapa 6 Play- Off ● 10.04.2016
by World Footbal (YouTube), 10 apr. 2016

Video rezumat complet, Steaua - Dinamo, aici: www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/live-text/VIDEO+Steaua+Dinamo
(Steaua - Dinamo 1-1. Egal pentru Astra! Avantaj de 3 puncte înaintea meciului direct).

Derby decis de erorile de arbitraj!

Derby-ul cu numarul 163 s-a incheiat nedecis, scor 1-1, iar campionii Romaniei raman la trei puncte in urma liderului Astra Giurgiu, cu patru etape inainte de incheierea sezonului.
Ros-albastrii au dominat jocul inca din start, iar recompensa a venit in minutul 16, cand Steliano Filip a deviat in proprie poarta dupa o faza la care au contribuit Hamroun si Adrian Popa. Dupa gol, a intrat in rol bridaga de arbitri, care a impiedicat echipa noastra sa majoreze avantajul. In prima faza, Alexandru Tudor nu a acordat lovitura de pedeapsa la un fault evident in careu al lui Puljic asupra lui Alexandru Chipciu. Dupa cateva minute, asistentul Radu Ghinguleac a ridicat in mod eronat fanionul, indicand ofsaid la o faza in care acelasi Alexandru Chipciu scapase singur cu Cerniauskas. De asemenea, arbitrul nu l-a sanctionat pe Puljic pentru un fault evident asupra lui Adrian Popa, care scapase singur spre poarta lui Dinamo.
Dupa pauza, stelistii au avut parte de un scenariu repetat de mai multe ori in acest sezon, fiind egalati in minutul 48, de Gnohere, dupa o faza in care Nicolae Stanciu si Fernando Varela nu au fost atenti si le-au permis oaspetilor sa recupereze mingea. Introdus in partea secunda, Gregory Tade a ratat o ocazie uriasa de a readuce avantajul pe tabela, dar trebuie mentionat si faptul ca cei de la Dinamo au fost, de asemenea, foarte aproape de a prelua conducerea la ocazia imensa a lui Rotariu, in care Nita a salvat situatia. Pe finalul jocului, Pintilii a primit al doilea cartonas galben si va lipsi in partida de Cupa Ligii Adeplast, de la Giurgiu, impotriva Astrei.
In alta ordine de idei, Nicolae Stanciu a primit, inaintea partidei, trofeul "Jucatorul lunii Martie" in ancheta Digi Sport, din partea lui Helmut Duckadam. De asemenea, cele doua echipe au iesit pe teren cu un banner dedicat "Zilei Sportului Curat", promovata de Agenţia Naţională Anti-Doping.
Ros-albastrii vor evolua miercuri, incepand cu ora 18:30, in returul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, impotriva celor de la Astra si pornesc cu un avantaj oferit de scorul de 1-0 din tur.
FC Steaua Bucuresti le multumeste celor peste 40.000 de suporteri prezenti duminica seara pe National Arena Bucharest - Romania si ii asteapta in numar cat mai mare si la urmatorul derby, programat saptamana viitoare, in semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana!

Mai jos puteti citi caseta tehnica a meciului:
FC STEAUA - FC DINAMO 1-1 (1-0)
Au marcat: St. Filip 16 - autogol/ Gnohere 48
FC Steaua: Nita - Tamas (Enache 61), Varela, Alin Tosca, Momcilovic - Bourceanu (Tade 68), Pintilii - Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Hamroun - Alexandru Chipciu (Filip 89).
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
FC Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljic, Filip - P. Anton, Palic - Rotariu (Nedelcearu 65), Kortzorg (Vl. Olteanu 79), Lazar (Gnohere 46) - Bicfalvi
Antrenor: Mircea Rednic
Cartonase galbene: Pintilii 45'/ Gnohere 65', Filip 75’, Hanca 90+2'
Cartonase rosii: Pintilii 90'
Arbitri: Alexandru Tudor, Radu Ghinguleac, Ovidiu Artene, Marcel Birsan, Catalin Popa, Sebastian Stoianov.
Observatori: Paul Mincu (LPF), Alexandru Deaconu (CCA)

Sursa: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

Un comentariu:

  1. steaua - dinamo 1-1, un meci frumos cu putine goluri, dar cu multe faze frumoase si ocazii de ambele parti... e cea mai buna partida de fotbal din liga 1 vazuta de mine in sezonul 2015/2016 si numai meciul astra-steaua din etapa 7 a playoffului paote fi mai frumos.

    RăspundețiȘtergere