marți, 21 iunie 2016

PIESĂ NOUĂ: Viţa de Vie - "Pe plajă-n Vamă la 5" (videoclip nou, single oficial, 2016). Adrian Despot spune povestea cântecului (VIDEO)

2016 melodie noua Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 piesa noua trupa Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 povestea cantecului vita de vie adrian despot noua melodie 2016 Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 videoclip noul single Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 ultima melodie vita de vie 21 iunie 2016 noul hit youtube formatia Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 ultimul single trupa vita de vie 21.06.2016 cea mai recenta piesa a trupei Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 melodii noi 2016 muzica noua Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5
Vita de Vie - Pe plaja-n Vama la 5 (piesa noua, videoclip oficial, new single, 21.06.2016)

Trupa rock Viţa de Vie a lansat o nouă melodie, "Pe plajă-n Vamă la 5", şi videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marţi, 21 iunie 2016. Piesa "Pe plajă-n Vamă la 5" este produsă de Universal Music Romania şi VdV Music, muzica şi versurile fiind compuse de către Adrian Despot. Regia clipului noului single îi aparţine lui Adrian Horobeţ.
Formaţia Viţa de Vie a prezentat în premieră cântecul "Pe plajă-n Vamă la 5", azi în emisiunea "Deşteptarea" (Radio Europa FM), realizată de Vlad Petreanu şi George Zafiu, unde a interpretat live noua piesă.
Vizionare plăcută!

Vita de Vie - Pe plaja-n Vama la 5 (Official Video) New Single 2016



Povestea piesei suna cam asa ...
Totul a inceput acum 4 ani, cand am cantat pentru prima oara la Folk You, in Vama. A fost unul din cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. Dupa concert, am ramas acolo pana la sfarsitul serii, tarziu inspre dimineata. Linistea se asternuse peste Vama, iar noi am pornit, pe jos, inspre hotel. Pe plaja am auzit o chitara. Era un grup de copii stransi in cerc, in jurul unui foc, care cantau langa mare. Ne-am oprit si ne-am asezat langa ei, am inceput sa cantam impreuna, am facut apoi doua tabere, fiecare canta un cantec si pasa chitara mai departe... Afara era lumina deja, dar nimeni nu se lasa dus acasa. A fost unul din acele momente cand senzatia de timp dispare si este inlocuita cu o densa si continua stare de bine, de infinit.
S-au vindecat multe rani in seara aia, cu o singura chitara. Asta s-a intamplat pe plaja in Vama la 5.

4 ani mai tarziu, s-a nascut acest cantec.
I-am cautat pe cei de atunci, i-am gasit si ne-am strans din nou impreuna, de data asta, in Bucuresti, sa facem o poza.
Povestea acestei poze este videoclipul piesei Pe plaja-n Vama la 5.

(C) 2016 Universal Music Romania // VdV Music

Producator: Ekous Production
Regia: Adrian Horobet
DOP: Andrei Baltaretu
Edit: Gabriel Petrescu

Muzica si text: Adrian Despot
Inregistrat @ VdVmusic Studio de Sorin „Pupe” Tanase si Adrian Despot
Mixat de Jason Richmond //www.jasonrichmondsound.com
Mastering // Cristian Varga @ Master Vargas NYC //www.mastervargas.com

Adrian Despot - voce, chitara, ukulele, percutie
Sorin "Pupe" Tanase - tobe
Cezar Popescu - chitara
Adrian Ciuplea - percutie
Mihai Ardelean - keys

http://vevo.ly/qTppDG

by VitaDeVieVEVO (YouTube), 20 iun. 2016

Vita de Vie - Pe plaja-n Vama la 5 // Making of



povestea noastra
by Vita de Vie (YouTube), 26 iun. 2016

Vita de Vie - Pe plaja in Vama la 5 LIVE la Europa FM, NEW VIDEO 2016



Detalii pe http://www.europafm.ro/
by Europa FM (YouTube), 21 iun. 2016

2016 trupa Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 videoclip noul single adrian despot Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 21 iunie 2016 formatia Vita de Vie canta live noua melodie Pe plaja-n Vama la 5 la europa fm in desteptarea noua piesa a trupei Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 adrian despot spune povestea noului single  Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5 21.06.2016 ultimul cantec noul single youtube vdv music vita de vie vevo Vita de Vie Pe plaja-n Vama la 5
Trupa Vita de Vie - Pe plaja-n Vama la 5 (videoclip nou, single oficial, new song, 2016)

Sursa foto (Photos Courtesy), postarea despre cel mai nou single oficial lansat de formaţia Vita de Vie - Pe plaja-n Vama la 5 (videoclip nou, 2016): Vița de Vie (Facebook) - www.facebook.com/vitadevie/.

4 comentarii:

  1. Frumos! Merci pentru publicare, Cristi! Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu! Imi pare bine ca ti-a placut videoclipul noului single "Pe plajă-n Vamă la 5" lansat de trupa Vița de Vie. O seara faina! :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Formatia Viţa de Vie a lansat o noua piesa exceptionala: "Pe plajă-n Vamă la 5". :)

      Ștergere