marți, 12 iulie 2016

VIDEOCLIP NOU: Delia Matache - "1234 (Unde dragoste nu e)". MELODIE NOUĂ (2016), SINGLE OFICIAL

2016 Delia 1234 Unde dragoste nu e nimic nu e videoclip noul single Delia Matache 1234 Unde dragoste nu e official video 12 iulie 2016 melodie noua Delia 1234 Unde dragoste nu e piesa noua youtube Delia 1234 Unde dragoste nu e
Delia - 1234 (Unde dragoste nu e), piesa noua, videoclip oficial, new single, 2016/ ArtWork

Delia Matache a lansat videoclipul oficial pentru noua melodie "1234 (Unde dragoste nu e)" marţi, 12 iulie 2016, pe YouTube. Piesa "1234 (Unde dragoste nu e)" este produsă de către Marius Moga, Alex Parker, Adrian Klein (DeMoga Music) pentru Cat Music Romania şi foloseşte refrenul vechiului hit "Unde dragoste nu e", lansat de Gheorghe Gheorghiu în anii '80. Muzica este compusă de Marius Moga, iar autorii versurilor sunt Popescu Ileana Roxana, Marius Moga, Loredana Cavasdan şi Robert Toma.
Regia clipului noului single îi aparţine lui Alex Ceauşu. Piesa este inclusă pe cel mai recent album al Deliei, intitulat "Deliria", disponibil pe piaţa muzicală din aprilie 2016.
"Videoclipul este un fel de continuare a lui «Da, mama». Este despre viața mea, în clip apar prieteni, oameni apropiați, nu e vorba de o simplă figurație. Cam fiecare persoană de acolo are locul bine așezat. Apar toți ai mei, exact cum spun și în piesă. Piesa este făcută de Marius Moga și e un remake după celebra «Unde dragoste nu e», a lui Gheorghe Gheorghiu, care s-a simțit onorat că îi folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al lui «Da, mamă», doar că nu e pe nostalgie, ci pe fericire și distracție.", a declarat Delia în presă despre clip şi noul single.
"Piesa se adresează celor cu vârste cuprinse între 5 și 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cât se poate de evident: NU mai săriți în pat, se strică salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore și în timpul lui nu a băut și nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de așteptată, în sensul în care în ultima perioadă am cântat numai balade pop rock, așa că m-am decis să o dau și în petrecere. Life's too short to take yourself too seriously!", a adăugat Delia Matache despre videoclipul noului cântec.
Vizionare plăcută!

Delia - 1234 (Unde dragoste nu e) Official Video, New Single 2016



Delia - 1234 (Unde dragoste nu e) Official Video, New Song by Cat Music Romania
Aboneaza-te la cel mai mare canal de muzica din Romania: http://bit.ly/Subscribe2CatMusic
Apple Music: https://goo.gl/Oe5xtu
iTunes: https://goo.gl/4A1v6Q
Google Music: https://goo.gl/RxPwB3
Amazon: https://amzn.com/B01FEZL1U8
Spotify: https://goo.gl/aqexIl
Deezer: http://goo.gl/H3d6BS
Muzica: Gheorghe Gheorghiu, Marius Moga
Text: Popescu Ileana Roxana, Marius Moga, Loredana Cavasdan, Robert Toma
Producator: Marius Moga
Co-producatori: Alex Parker, Adrian Klein @ DeMoga Music
Mix & Master: Bunicu Magic
by Cat Music (YouTube), 12 iul. 2016

Sursa foto (Photo Courtesy), coperta celui mai nou single oficial lansat de catre Delia - 1234 (Unde dragoste nu e) - videoclip nou, 2016: Delia (Facebook) - www.facebook.com/OfficialDelia/ Photo by Dimitri Caceaune, artwork by David Gal.

Click pe linkuri daca vrei sa vezi VIDEOCLIP NOU: Delia - "Ce are ea", PIESĂ NOUĂ (2016), VERSURI, SINGLE OFICIAL, LIVE VIDEO ("Welcome To Deliria", Sala Palatului, aprilie 2016) si Delia Matache - "Da, mamă" (VIDEOCLIP OFICIAL, 2015)!

11 comentarii:

  1. Frumos! Merci Cristi pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu! Imi pare bine ca ti-a placut videoclipul noului single lansat de catre Delia Matache - "1234 (Unde dragoste nu e)"! :)

      Ștergere
  2. Melodia "Unde dragoste nu e" cantata de Gheorghe Gheorghiu cu vocea-i inegalabila, e de un miliard de ori mai buna decat schelalaiturile lui delia. N-am reusit sa o ascult pana la capat ca mi sa intors stomacul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu exceptia unui fragment din refren, cele doua melodii n-au nicio legatura.
      Datorita Deliei, publicul de anumite varste a aflat de piesa lui Gheorghe Gheorghiu.

      Ștergere
  3. Ce chestie dom'le, duduia Delia este PR-ul lui Gheorghe Gheorghiu.
    Mai dat gata.
    Tu chiar crezi ce spui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observ ca n-o suporti deloc pe Delia. :))
      M-am referit de exemplu la unii dintre fanii Deliei care nici nu erau nascuti cand Gheorghe Gheorghiu lansa piesa "Unde dragoste nu e". Si au aflat acum de cantecul lui.
      Ai priceput?

      Ștergere
  4. Este excepţional cântecul lansat de Delia Matache! Îmi place foarte mult.
    De asemenea îmi place foarte mult şi piesa lui Gigi Gheorghiu.
    Îţi mulţumesc mult, Cristi, că ai împărtăşit cu noi această minunăţie. O vară minunată în continuare şi multe bucurii îţi doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. 歌が素晴らしく、歌手はとても美しいルーマニア人は美しい女性たちです。彼らが世界で演奏する場面で素晴らしいショーを行うブラボーこのエキサイティングなビデオを見る機会に感謝していま

    RăspundețiȘtergere
  6. I am in fact pleased to read this webpage posts which consists of tons
    of valuable information, thanks for providing such statistics.

    RăspundețiȘtergere
  7. Absolut superbă melodia! Și atâta romantism, cum de mult nu am văzut într-un videoclip! Fantastic, Delia Matache nu se dezminte. E uluitor ce poți face dintr-o poveste de dragoste obișnuită!
    Mulțumesc, din tot sufletul pentru că ne-ai adus această frumoasă melodie în atenția noastră, a celor care ori nu știm să căutăm, ori nu avem timp. Îți suntem recunoscători.

    RăspundețiȘtergere