vineri, 8 iulie 2016

Isaia - "Dinamită" (melodie nouă, videoclip oficial, new single, 2016)

2016 Isaia Dinamita melodie noua Isaia Dinamita piesa noua Isaia Dinamita videoclip noul single official video Isaia Dinamita 7 iulie 2016 youtube cat music romania
Isaia - Dinamita (piesa noua, videoclip oficial, new single, 2016)/ Foto Facebook Isaia

Isaia a lansat o nouă melodie, "Dinamită", şi videoclipul oficial al cântecului joi, 7 iulie 2016, pe YouTube. Piesa "Dinamită" este produsă şi creată în studioul Dice Music pentru Cat Music Romania. Muzica a fost compusă de către Netu Liviu Ionuţ, Nagy Albert Lucian Victor, Andreianu Mihail Eduard (CRBL) şi Theea Miculescu, iar versurile noului single au fost scrise de Andreianu Mihail Eduard şi Theea Miculescu. Videoclipul piesei este produs şi regizat de către echipa Black Film.
"Povestea «Dinamitei» e spontana. Am mers la studio la Dice Music si pe loc «m-a prins» piesa, fresh si energica. Mereu mi-am dorit să reusesc sa fiu un artist full-package, iar atunci cand pasesc pe scena, show-ul, muzica si dansul sa primeze. M-am implicat cu tot sufletul in acest proiect, CRBL ma cunoaste foarte bine in materie de muzica si dans, drept urmare aceasta piesa si clipul au fost reteta perfecta pentru mine: catchy, cu mult dans si vibe pozitiv. Sper sa placa si oamenilor si sa fie alaturi de mine in acest inceput frumos", declară Isaia, potrivit www.catmusic.ro.
"Proiectul Isaia este un pariu mai vechi. De cand am cooptat-o in familia CRBL ca dansatoare si am auzit-o cantand, i-am promis ca am sa fac tot posibilul sa-i scriu o piesa. Piesa «Dinamita» este fix despre Isaia. Este o piesa la care am lucrat impreuna cu Liviu, omul meu de baza din studio, care a pornit instrumentalul si textul a fost scris de Theea. Luci a fost cel care a facut ca piesa sa sune asa bine. Ma bucur mult ca si Cat Music ne-a primit in familie. Isaia este o artista completa, care are multe de spus si de aratat. Ca un big brother am sa fiu mereu alaturi de ea, sa-i spun din secretele showbiz-ului autohton si sa o invat cum sa greseasca mai putin. Multumesc Dice Music. Multumesc Black Film. Multumesc Cat Music si, nu in ultimul rand, multumesc ISAIA. Bafta!", declară CRBL, informează www.catmusic.ro.
Vizionare plăcută!

Isaia - Dinamita (Official Video) New Single 2016



Isaia - Dinamita (Official Video, New Song) by Cat Music Romania
Music: Netu Liviu Ionut, Nagy Albert Lucian Victor, Andreianu Mihail Eduard, Theea Miculescu
Lyrics: Andreianu Mihail Eduard, Theea Miculescu
Composed and produced in DICE MUSIC Studio
by Cat Music (YouTube), 7 iul. 2016

Detalii despre noua piesa gasiti aici: http://catmusic.ro/news/isaia-lanseaza-single-ul-si-videoclipul-dinamita/.
Sursa foto (Photo Courtesy), postarea despre primul single solo lansat de Isaia - Dinamita (videoclip nou oficial, 2016): Isaia (Facebook) - www.facebook.com/Isaia-485756421553741/.

Click pe link daca vrei sa vezi si CRBL feat. Isaia - "Eu" (melodie nouă, videoclip oficial, new single, 2016)!

Un comentariu:

  1. superrr e noua melodie scoasa de Isaia! Dinamita e un videoclip foarte... dinamic, bine facut! :)

    RăspundețiȘtergere