marți, 12 iulie 2016

MELODIE NOUĂ: JO - "Cu un picior în rai" (2016). VIDEOCLIP OFICIAL, SINGLE NOU

2016 JO Cu un picior in rai melodie noua piesa JO Cu un picior in rai videoclip noul single jo 2016 jo ioana anuta noul hit 2016 youtube ultima melodie a lui JO Cu un picior in rai official video JO Cu un picior in rai cea mai noua piesa a lui jo 11 iulie 2016 jo melodii noi 2016 muzica noua JO Cu un picior in rai ultimul single jo 2016 11 07
JO - Cu un picior in rai (piesa noua, videoclip oficial, new single, 2016) Foto Facebook Jo

Jo, pe numele său adevărat Ioana Anuţa, a lansat o nouă melodie, "Cu un picior în rai", şi videoclipul oficial al cântecului luni, 11 iulie 2016, pe YouTube. Piesa de dragoste "Cu un picior în rai" este produsă de Famous Production pentru Cat Music Romania. Muzica şi versurile sunt compuse de către Randi (Andrei Ropcea), iar regia clipului noului single îi aparţine lui Michael Mircea.
"«Cu un picior in Rai» este noul meu single si totodata, starea mea de spirit! :) Dar din dar se face Rai, asa ca hai sa daruim piesa tuturor celor dragi inimilor noastre. Spread the ‪#‎JOy‬! ❤️", a scris Jo pe pagina sa oficială de Facebook aseară, cu ocazia lansării noului cântec.
Vizionare plăcută!

JO - Cu un picior in rai (Official Video, New Single 2016) by Famous Production



JO - Cu un picior in rai (Official Video) by Famous Production for Cat Music Romania
Muzica: Andrei Ropcea
Text: Andrei Ropcea
Orchestratie: Andrei Ropcea, Alin Ciprian Ilies
by Cat Music (YouTube), 11 iul. 2016

Sursa foto (Photo Courtesy), coperta celui mai nou single oficial lansat de JO - Cu un picior in rai (videoclip nou, 2016): Jo Official (Facebook) - www.facebook.com/JoOficial/.

Click pe link daca vrei sa vezi si Randi feat. Jo şi Nadir - "Ca doi copii (nebuni în dragoste)", MELODIE NOUĂ (2016), PIESĂ OFICIALĂ!

2 comentarii:

  1. Super, Melodia și clipul! Merci mult Cristi, pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu! Imi pare bine ca ti-a placut noua melodie lansata de JO - "Cu un picior în rai" si videoclipul noului single din 2016! Am trecut blogul tau in lista mea de bloguri.:)

      Ștergere