sâmbătă, 23 iulie 2016

VIDEOCLIP NOU: Kapushon feat. OLLA şi Zebra Show - "O fată din Chişinău". MELODIE NOUĂ (2016), SINGLE OFICIAL

2016 melodie nou Kapushon feat OLLA si Zebra Show O fata din Chisinau kapushon piesa noua videoclip official 2016 noul single youtube Kapushon featuring OLLA & Zebra Show - O fata din Chisinau melodii noi kapushon muzica noua 2016 ultima melodie a lui Kapushon feat. OLLA & Zebra Show - O fata din Chisinau noul hit Kapushon feat. OLLA & Zebra Show - O fata din Chisinau
Kapushon feat. OLLA & Zebra Show - O fata din Chisinau (piesa noua, video oficial, 2016)

Rapperul Kapushon, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Republica Moldova, a lansat o nouă melodie, "O fată din Chişinău", şi videoclipul oficial al cântecului luni, 18 iulie 2016, pe YouTube. Piesa "O fată din Chişinău", interpretată în colaborare cu Olla şi umoriştii de la Zebra Show, este compusă (muzică şi versuri) de Kapushon, Marin Crețu pe numele său adevărat. Videoclipul noului single este produs de Avantgarde Studio din Chişinău.
"Piesa va intra și pe viitorul meu album «Doina», având un loc aparte pe acesta. Ca structură, CD-ul se va deosebi de un abum clasic. Odată cu audierea lui, va fi clar cine este acel Petrică din cântec și ce caută el în discotecă. Acum, piesa poate fi luată doar ca o glumă, ca un pamflet, însă toate au un sens.
Mi-am luat responsabilitatea să accept comentariile negative. Voi zâmbi mulțumit atunci când, după lansarea albumului, voi vedea cum lumea, nedumerită anterior de mesaj, va spune «Aaa, iată cum a fost gândit». Până atunci, includeți simțul umorului și percepeți piesa ca pe un banc.", a declarat Kapushon despre noul single, potrivit www.promotime.md.
Vizionare plăcută!

Kapushon feat. OLLA & Zebra Show - O fata din Chisinau (Official Video) New Single 2016Video Production: Avantgarde Studio
Powered by Ion Banaru
Image Editor: Ion Guzu
Muzica si text: Kapushon
Aranjament: Smally Music
Design: Sketch
Participanti:
Kapushon
OLLA
Zebra Show (Eugen Gorgos, Pavel Sirbu, Civirjic Ivan, Radu Grecu, Dumitru Roman, Dmitrii Leonte)
Stas Zaldea
Ion Banaru
Swoad
Steliana Caisin
Mihaela Artin

by Kapushon Official (YouTube), 18 iul. 2016

Detalii despre noua piesa gasiti pe www.promotime.md/cel-mai-nebun-clip-lansat-vreodata-de-kapushon-video/.
Sursa FOTO: www.rasputin.md

4 comentarii:

 1. Hai ca au fost de coma Kapushon, Olla si actorii din Zebra Show cu noua melodie O fata din Chisinau! Noul videoclip e haios!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Kapushon feat. OLLA şi Zebra Show - "O fată din Chişinău" = HIT NOU in 2016!

   Ștergere
 2. Multumesc de auditie, Cristi!
  Fain videocip!
  O saptamana frumoasa plina de descoperiri!

  RăspundețiȘtergere