duminică, 28 august 2016

REZUMAT VIDEO: Pandurii Târgu Jiu - Steaua Bucureşti, 0-1 (Liga 1, etapa a 6-a, 27.08.2016). Gol superb marcat de Boldrin!

rezumat video pandurii steaua 0-1 golul lui boldrin din lovitura libera pandurii vs steaua 0-1 rezultat scor final video rezumatul complet al partidei de aseara pandurii steaua liga 1 etapa 6 27 august 2016
Steaua a castigat partida cu Pandurii din Liga 1/ Foto Facebook Steaua Bucuresti 2016

F.C. Steaua Bucureşti a învins în deplasare pe C.S. Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Boldrin (min. 68), într-un meci de fotbal contând pentru etapa a şasea din Liga Întâi, disputat la Drobeta Turnu Severin sâmbătă seară, 27 august 2016. Este primul gol înscris de brazilianul Boldrin de la venirea sa la echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

Pandurii - Steaua 0-1. Rezumat video complet HD 27.08.2016



Pandurii Tg. Jiu vs Steaua Bucuresti 0-1 Rezumat COMPLET HD 27.08.2016 Liga 1
Gol marcat de Boldrin (min. 68)
by Geneza Fotbalului (YouTube), 27 august 2016

CS PANDURII - FC STEAUA 0-1

FC Steaua Bucuresti a castigat in deplasarea de la Severin, scor 1-0, impotriva celor de la CS Pandurii si a urcat pe prima pozitie a Ligii 1 Orange, in conditiile in care are o partida in minus. Fernando Boldrin a adus victoria in minutul 68, cu o executie extraordinara, din lovitura libera, care l-a surprins pe Lazar si a naruit sperantele gazdelor de a obtine un rezultat de egalitate. Brazilianul provenit de la Astra Giurgiu a inscris, astfel, primul sau gol in tricoul Stelei si a dovedit faptul ca s-a integrat perfect in jocul creionat de Laurentiu Reghecampf.
Dupa meci, ros-albastrii au revenit la Bucuresti, acolo unde vor incepe pregatirile pentru restanta contand pentru prima etapa, cu CSM Iasi, de miercuri seara, ora 21:00, de pe National Arena. Antrenorul Stelei va fi nevoit sa foloseasca o echipa in care nu se va putea baza, pe langa jucatorii accidentati, pe o formula din care nu pot face parte 9 jucatori convocati la loturile de seniori si Under 21 ale Romaniei: Alin Tosca, Gabriel Enache, Vlad Achim, Adrian Popa si Nicolae Stanciu la echipa nationala de seniori, precum si Cojocaru Valentin, Ovidiu Popescu, Alexandru Tudorie si Florin Tanase la lotul Under 21.

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:
CS PANDURII - FC STEAUA 0-1 (0-0)
A marcat: Boldrin 68
CS Pandurii: Lazar - Pleasca, Vasiljevic, Pitian, Grecu - Mrzljak (Rauta 82), Obodo - Voiculet, Sanmartean (Munteanu 82), Herea (Alexandru 82) - Tucudean.
Antrenor: Petre Grigoras
FC STEAUA: Nita - Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic - Achim (Bourceanu 46), Boldrin (Ov. Popescu 72) - Popa, Stanciu (cpt), De Amorim (Hamroun 46) - Fl. Tanase
Cartonase galbene: Mrzljak 66, Pleasca 70, Voiculet 78, Rauta 86, Tucudean 90+2/ Enache 25, Fl. Tanase 56, Mitrea 90+3
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Arbitri: Ovidiu Hategan (Arad), Octavian Sovre (Oradea), Valentin Avram (Bucuresti) - Adrian Cojocaru (Galati)
Observatori: Octavian Goga (LPF), Stan Prodan (CCA)

Sursa foto si info: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial/

2 comentarii:

  1. Parcă am citit pe undeva că golul lui Boldrin este un eveniment istoric. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Golul lui Boldrin din lovitura libera in meciul Pandurii Târgu Jiu - Steaua Bucureşti, 0-1, face parte din istoria fotbalului romanesc. :))

      Ștergere