marți, 27 septembrie 2016

Căutări amuzante pe Internet (55). Google aniversează 18 ani!

cautari amuzante pe google cautari haioase pe internet cuvinte amuzante cautate pe Google aniverseaza 18 ani pe 27 septembrie 2016! google doodle happy birthday google happy anniversary 27.09.2016
Google aniverseaza 18 ani pe 27 septembrie 2016/ Google Doodle 2016

Seria postărilor despre căutările amuzante pe Internet, datorită cărora "au aterizat" pe blogul meu vizitatorii în ultima vreme, a ajuns astăzi la episodul 55.
Iată ce cuvinte-cheie au căutat de fapt pe Google, Bing etc. unii internauţi care au ajuns aici! :)

1. compunere cu un cal alb

2. poze torturi la multi ani cristi

3. lebede iarna triste

4. poze diana plus costel

5. ba cristi adele

6. poze cu cainele lui cristi

7. tati cinteceli cu colea

8. bancuri cu bula fara perdea xxl

9. imagine de fundal cu te iubesc costel

10. melodie de despartire de diriginte

11. baila migroapa esi beibi

12. la multi ani antonio

13. drumul e pietruit vantul e potrivit

14. poze de pe facebook cu ileana

15. de ce nu canta videoclipurile mele

Motorul de căutare Google împlinește 18 ani

Motorul de căutare Google împlinește marți, 27 septembrie 2016, 18 ani. Inginerii gigantului IT au marcat aniversarea cu un logo interactiv. Noul logo descrie o petrecere aniversară plină cu baloane și ghirlande multicolore, relatează News.ro, potrivit www.digi24.ro.
Litera „G”, prima din componenţa cuvântului „Google”, poartă un coif şi se comportă ca un petrecăreţ, umflând un balon de culoare verde. Balonul se transformă în celelalte litere care compun cuvântul „Google”. Acestea încep să urce şi ridică în aer litera „G”. După câteva secunde, balonul verde se sparge, litera „G” revine la sol, iar ciclul este reluat.
Motorul de căutare Google a văzut lumina zilei pe 27 septembrie 1998, însă creatorii lui nu ştiau pe atunci că el va deveni suportul folosit de 88,6% din totalul internauţilor în anii următori.
Google a fost înfiinţat de Larry Page şi Sergey Brin, doi americani care s-au cunoscut în 1995 pe băncile Universităţii Stanford. În prezent, Google are peste 50.000 de angajaţi, dintre care cei mai mulţi lucrează la sediul general al companiei, aflat în California.
Google se poate mândri cu faptul că face parte din „Big Four” (”Cei Patru Mari”): cele mai importante companii din domeniul internetului, alături de Apple, Facebook şi Amazon, informează www.digi24.ro.
Citeşte articolul integral pe www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/motorul-de-cautare-google-implineste-18-ani-575243.

HAPPY BIRTHDAY, GOOGLE!

4 comentarii: