sâmbătă, 29 octombrie 2016

PIESĂ NOUĂ: Giulia feat. Shift - "Ce-a fost a fost" (2016). MELODIE OFICIALĂ, AUDIO, SINGLE NOU

2016 Giulia feat Shift Ce-a fost a fost melodie noua Giulia si Shift Ce-a fost a fost piesa noua giulia featuring shift 2016 25 octombrie noul hit Giulia Anghelescu featuring Shift - Ce-a fost a fost ultimul single shift cu giulia 2016 25.10. melodii noi giulia anghelescu huidu ce a fost a fost official audio youtube mediapro music single noul cantec Giulia feat Shift - Ce-a fost a fost ultima melodie cea mai recenta Giulia feat Shift - Ce-a fost a fost piesa noul hit Giulia feat Shift - Ce-a fost a fost
Giulia feat Shift - Ce-a fost a fost (piesa noua, audio, official single, new song, 2016)/ Foto Facebook Giulia/ Photo, Artwork by The Storyalist

Giulia Anghelescu Huidu şi rapperul Shift au lansat o nouă melodie, "Ce-a fost a fost", în format audio pe YouTube marţi, 25 octombrie 2016. Piesa de dragoste "Ce-a fost a fost" este produsă de Midiots pentru MediaPro Music Romania. Muzica şi versurile noului single au fost compuse de Shift, Lariss şi Doddy.
"Am asteptat cu mare nerabdare ziua aceasta. Noul meu single «Ce-a fost a fost» este aici!!! Eu, Shift, Lariss si DODDY am lucrat cu drag la acest cantec si avem mare incredere in el. Speram sa va placa si voua la fel de mult! Nu uitati sa dati SHARE!!! Va puup! ❤️❤️❤️", a scris Giulia pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării piesei.
Cu siguranţă, cântecul "Ce-a fost a fost" va ajunge repede unul dintre hiturile româneşti ale anului 2016 şi trebuie să aibă un videoclip oficial pe măsură. Audiţie plăcută!

Giulia feat. Shift - Ce-a fost a fost (Official Audio) New Single 2016Muzica si versuri: Shift, Lariss, Doddy
Productie: Midiots
Mix & Master: Sergiu Musteata
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2016
by MediaProMusic (YouTube), 25 octombrie 2016

Click pe link daca vrei sa vezi si Giulia feat. Dorian Popa - "Ploaie de vară" (melodie nouă, videoclip oficial, new single, 2016)!

Sursa foto (Photo Courtesy), postarea despre cea mai noua melodie lansata de Giulia featuring Shift - Ce-a fost a fost (piesa noua, single oficial, audio, new song, 2016): Giulia (Facebook) - www.facebook.com/GiuliaAnghelescu/ Photo & Artwork by The Storyalist.

Un comentariu:

  1. Giulia feat. Shift - Ce-a fost a fost e o super piesa !!

    RăspundețiȘtergere